Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.708
Hvala, mistična damo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@ Mistik lejdiOriginal postavio xella
Scones ili brzi hleb:
Pomešati 400 gr brašna i prašak za pecivo, dodati 100 gr margarina i 400 gr jogurta i umesiti testo. Napraviti 6 kuglica i staviti na pobrašnjeni lim. Kuglice potapšati brašnom i peći 15-ak min na 220 stepeni.

@ Mistik lejdi
je l ovaj recept?

Nisam videla da se pitanje odnosi na silikonske korpice. Ja nemam te, nego kupim papirne.
 Nisam videla da se pitanje odnosi na silikonske korpice. Ja nemam te, nego kupim papirne.Dobar dan, ja imam 2 pitanja:
1. Gde imaju da se kupe te silikonske korpice za mafine? (Xella i ZD)
2. Da li su ovi "scones" tvrdi?
Pozdrav.
Dobar dan, ja imam 2 pitanja:
1. Gde imaju da se kupe te silikonske korpice za mafine? (Xella i ZD)
2. Da li su ovi "scones" tvrdi?
Pozdrav.

Samo pazi da ih ne prepečeš
 Samo pazi da ih ne prepečeš  Peku se kratko i najbolje na pek papiru.
 Peku se kratko i najbolje na pek papiru.
Može li neki proveren recept ( sa koliko-toliko tačni merama) za bundevaru?
Pravila biz za Božić.
Prošlog puta mi nije bila dovoljno slatka,a i bundeva je bila nekako živkasta....
 )
) 

nema potrebe da dinsta bundevu za bundevaru, moji prave odlicnu i baka i mama, samo je izrendaju i nista tu nema zivo kad se ispece
Razvigore, jel moze please recept za tu tvoju crvenu corbu?
nema potrebe da dinsta bundevu za bundevaru, moji prave odlicnu i baka i mama, samo je izrendaju i nista tu nema zivo kad se ispece
Дал сам куповао у Роди или Максију - паковање 400г. шампињона 95 дин.Kod mene u prodavnici 400g šampinjona 120 dinara, a na pijaci (ali to moram da idem 4km do tamo) 230 din/kg. I onda kažu, skup život u gradu. ]