Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uh meni je ovo vrh i bez slanine, a sa salatom od kiselog kupusa koji je posut ljutom tucanom paprikom..

...ja krompir ne volim bas, jedem kad bas moram, a slanine imam toliko malo da ce ga popraviti koliko toliko, pa da ispunim mami zelju
ona voli, a ne sme, od ovoliko malo slanine joj nece biti nista....eto ovo je rucak po njenoj zelji, a mozda bude i paradajiz corba:D

danas cu grasak sa curecim fileom :aha:

ovo je u procesu spremanja..jos da se skuva :aha:

006-1.jpg

Dobar dan dame i gospodje :-) Evo ja pratim ovu temu da bih dobila inspiraciju pa sam se i registrovala. Nisam neka specijalno dobra domacica ali cu eto podeliti sa vama sta sam kuvala u nedelju: juneca supa (pa bilo mesa iz supe da ne kazem rinflajs), snicle od svinjskog buta i prilog boranija sa pavlakom. Uvece dolazili prijatelji sa klincima pa sam spremala spansku pitu/carsku proju sta god, biila je super super, mislim zbog domacih jaja tog dana pristiglih iz sela u Slavoniji.

Juce bili ostaci od nedelje a danas nam baba (moja mama) pohuje pilece belo.

Elem, ja sve ovo pisem da bih smela i da pitam :-) Moze li mi neko napisati ili linkovati dobar recept za posno medeno srce? Pretty please :-)

Dobar dan dame i gospodje :-) Evo ja pratim ovu temu da bih dobila inspiraciju pa sam se i registrovala. Nisam neka specijalno dobra domacica ali cu eto podeliti sa vama sta sam kuvala u nedelju: juneca supa (pa bilo mesa iz supe da ne kazem rinflajs), snicle od svinjskog buta i prilog boranija sa pavlakom. Uvece dolazili prijatelji sa klincima pa sam spremala spansku pitu/carsku proju sta god, biila je super super, mislim zbog domacih jaja tog dana pristiglih iz sela u Slavoniji.

Juce bili ostaci od nedelje a danas nam baba (moja mama) pohuje pilece belo.

Elem, ja sve ovo pisem da bih smela i da pitam :-) Moze li mi neko napisati ili linkovati dobar recept za posno medeno srce? Pretty please :-)

Dobro nam došla, Gospodzo BK na forum i na temu. Super ti je nik i avatar i pozdravni govor (dame i gospodze). Ovde sme sve da se pita. Mnoge taze domaćice su uz pomoć foruma naučile da kuvaju, a i mi iskusnije uvek možemo nešto novo da naučimo.

Evo ti link za posno medeno srce naše drugarice Marge Simpson, provereno i sa komentarima i uputstvima. Ja ga pravim isto, osim što još nisam pravila posno, nego s mlekom. A razlika je samo dal se stavlja voda ili mleko.

http://forum.krstarica.com/showthre...2692&highlight=posno+medeno+srce#post23802692

Hvala najlepse na dobrodoslici i odgovoru. Ja sam ranije bila na nekom drugom forumu o bebama ali sam ovde strogo resila da budem domacica :-)

Jao Mrs. Bi da li si ti iz Zemuna? Da li si ti jednom pisala o nekoj maloj pijaci gde Sremci donose razne delikatese? Mislim ja sam sa tromedje ZEMUN FONTANA MERKATOR, i u pesmi opevano, al mm je Slavonac, bas bih da ga iznenadim nekim tako tajnim mestom sa domacim kobajama i cvarcima :-) Oni se naravno kunu da je kod njih najbolje... (Ako sam pogresno razumela tvoje prebivaliste, izvini)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back