dive
Legenda
- Poruka
- 61.250
ala si ti zorom vredna
kod mene, supica, sosa i mesa![]()
pa jesam

nemoj samo onu kokakolu u meso

sodoma i gomora na kulinarstvu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ala si ti zorom vredna
kod mene, supica, sosa i mesa![]()
Žele bombone su sa agar agarom a to je posni želatin iz morskih algi, a ratluk je sa skrobom i on je postan, ostalo nije.
....danas krompir na pola i preko njega sarena domaca slanina....kupus salata....
uh meni je ovo vrh i bez slanine, a sa salatom od kiselog kupusa koji je posut ljutom tucanom paprikom..
danas cu grasak sa curecim fileom![]()
ovo je u procesu spremanja..jos da se skuva
![]()
jel to mirodjija odozgo?
ovo je u procesu spremanja..jos da se skuva
![]()
jeste..meni grasak bez mirodjije i belog luka nije pravi..
De ćeš sladoled od maline kuvati,istopiće se
Stvarno,šta je to rozo?![]()
ma takvo mi je svetlo bre..
curetina je rozikasta zato sto je samo malo pre toga meso bilo proprzeno..
ne stavljam zaprsku, samo ubacim krompiric dva..
Dobar dan dame i gospodje :-) Evo ja pratim ovu temu da bih dobila inspiraciju pa sam se i registrovala. Nisam neka specijalno dobra domacica ali cu eto podeliti sa vama sta sam kuvala u nedelju: juneca supa (pa bilo mesa iz supe da ne kazem rinflajs), snicle od svinjskog buta i prilog boranija sa pavlakom. Uvece dolazili prijatelji sa klincima pa sam spremala spansku pitu/carsku proju sta god, biila je super super, mislim zbog domacih jaja tog dana pristiglih iz sela u Slavoniji.
Juce bili ostaci od nedelje a danas nam baba (moja mama) pohuje pilece belo.
Elem, ja sve ovo pisem da bih smela i da pitam :-) Moze li mi neko napisati ili linkovati dobar recept za posno medeno srce? Pretty please :-)