Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1355504492173.jpg

a ja dobila ljubavne špagete:D

1355505182895.jpg

...tesko bre to Smoki...sto bi se mucila tako, meni je to kao da cistis metlom iako imas usisivac...

...Bejbi lepo, meni jedino te spagete izgledaju pretanko kao da je skuvana fida...al sto rece Dive,
ako su ljubavne sve je super:heart:

e i ja da kazem,najbolje su palacinke iz tucanog tiganja
ja cu ga nasledinti jednog dana,ide vec generacijama

na taj sam mislila :D al dok se ja setim kako se to zoveee :)
inace, gledam ove moje jadne serpice i posudje :/ i kazem juce, ocu da mi kupi za svaku ng i rodjendan po jednu serpicu bar :)
pa msms, radim tu posudjem dva puta starijim od mene :D
msm, nemam nista protiv, al ima jedna serpa sto mi ide na nerve, vata joj se sve za dno, a nemam vise ni jednu te velicine i zapremine :(

na taj sam mislila :D al dok se ja setim kako se to zoveee :)
inace, gledam ove moje jadne serpice i posudje :/ i kazem juce, ocu da mi kupi za svaku ng i rodjendan po jednu serpicu bar :)
pa msms, radim tu posudjem dva puta starijim od mene :D
msm, nemam nista protiv, al ima jedna serpa sto mi ide na nerve, vata joj se sve za dno, a nemam vise ni jednu te velicine i zapremine :(

E, ti si zaslužila svo najbolje posuđe, ali ne da se nabiješ u kuhinju nego zato što voliš da kuvaš.
Šta, bre, jednu šerpu godišnje, komplet cepter i delmano i metalac gm to sada do NG.

E, ti si zaslužila svo najbolje posuđe, ali ne da se nabiješ u kuhinju nego zato što voliš da kuvaš.
Šta, bre, jednu šerpu godišnje, komplet cepter i delmano i metalac gm to sada do NG.

ja sam skromna, za pocetak po jedna serpica hehe
madane bih imala nista protiv ni ceptera ni delimana al sad sve pare odose na prdicu a mami sta ostane :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back