Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
...e danas je NAJBOLJI...
Jos malo urzene slaninice i da prstitje pojedes (: ...
...i kiselog kupusa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e danas je NAJBOLJI...
Jos malo urzene slaninice i da prstitje pojedes (: ...

potopim pasulj dan ranije...onda ga skuvam u jednoj vodi koju bacim...
u šerpekanju iseckam 2-3 glavice luka,malo belog luka,turim suvog mesa,obično budu rebarca,može kolenica,butkica,kobaje,šta imaš,turim i proceđeni pasulj,nalijem vode,dodam soli,bibera i aleve paprike i ostavim ga da se kuva sam....
nekoliko sati,dok ne omekane zrna...proceniš sama...i to je sve...
) i celu glavicu belog, msm tu ništa ne možeš da pokvariš, bacim i jednu ljutu papričicu d azarezi..ja alevu i so dodajem na kraju, jer nikad ne znam koliko je slano to suvo meso, i koliko će da otpusti
volim puno c.luka da stavim(tata me učio tako) i celu glavicu belog, msm tu ništa ne možeš da pokvariš, bacim i jednu ljutu papričicu d azarezi..
varijacije su razne..

otprilike sve tako,samo bez ljute...deca ne volu...meso uglavnom stavljam ne skroz suvo,nego ono bareno,da ne bude preslano...i mekše je posle za klince da krljaju...
pametnice mojaaaaaaaa...![]()

xella![]()
sad si me podsetila , mogla bi sutra pilav
za danas jos neznam , svi su se razbezali , ja tek doruckovala ... ima vremena

DAN 1.

u bre xella,gde ci ti dusa,ubices nam ovim svojim djakonijama.... sta bi mi bez tebe i bokice na ovoj temi...msm bez ovakvih slicica... ima ih jos ali vas dve ste najzasluznije
ja bre kuvam svaki dan,ali me mrzi da slikam i postavljam slicice...ja sinoc pravila s pudingom od cokolade i rumom i cimetomznaci sutlijas sa pudingom je turski sutlijas
kod mene se uvek tako i pravi, sem kad nema pudinga, a uglavnom ima
secera stavim samo nekoliko kasika, od 10 i vise bih umrla mlada i neiskoriscena
evo vam jos jedan predlog, isproban - sa coko pudingom i komadicima crne cokolade, cimet je obavezan
i jos bolji mi je ukus sa sojinim mlekom, nekako je kremastiji
to bese nekad, jer vise ne koristim sojine proizvode
a danas, bareni prokelj i krompir, preliven maslinovim uljem sa puno belog luka, od zacina morska so i biber
juce je i kod nas bio pasulj
marge, ja postim, ako stignem stavicu svoj predloge i slike posnih jela, kasnije
))i ovo je jako leeepooo....znaci sutlijas sa pudingom je turski sutlijas
kod mene se uvek tako i pravi, sem kad nema pudinga, a uglavnom ima
secera stavim samo nekoliko kasika, od 10 i vise bih umrla mlada i neiskoriscena
evo vam jos jedan predlog, isproban - sa coko pudingom i komadicima crne cokolade, cimet je obavezan
i jos bolji mi je ukus sa sojinim mlekom, nekako je kremastiji
to bese nekad, jer vise ne koristim sojine proizvode
a danas, bareni prokelj i krompir, preliven maslinovim uljem sa puno belog luka, od zacina morska so i biber
juce je i kod nas bio pasulj
marge, ja postim, ako stignem stavicu svoj predloge i slike posnih jela, kasnije