Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krem čorba od bundeve, kotleti ili šnicle ili ko kako zove od lososa, posute začinom za ribu i ispečene u rerni na pek papiru. Uz to onaj standardni preliv za ribu: peršun, beli luk, maslinovo ulje, limunov sok. Za prilog smrznuta mešavina graška, kukuruza, šargarepe + bundeva na kockice.

skusa iz folije, blitva i krompir

148179_4785189226181_1400376859_n.jpg

neka fala, ja ipak biram ovo bokicino, jes da nisam neki ljubitelj skuse, masna mi je, al opet bolje nego piletina :)))
opet jedna zamjerka za kselu, aj vidim da ima neke salate, al malo je to za troje ljudi. ja volim da pojedem komadic mesa, plafon 100gr, ostalo prilozi i salate, ovoliko piletine mi je tu mach i dosadno mi je jesti :))))

neka fala, ja ipak biram ovo bokicino, jes da nisam neki ljubitelj skuse, masna mi je, al opet bolje nego piletina :)))
opet jedna zamjerka za kselu, aj vidim da ima neke salate, al malo je to za troje ljudi. ja volim da pojedem komadic mesa, plafon 100gr, ostalo prilozi i salate, ovoliko piletine mi je tu mach i dosadno mi je jesti :))))

Ne znam kako je kod tebe, ali mi ne služimo salatu u lavoru... :lol: I ne slikamo kace i tegle za forum.... ;)

joj i ja kao saul :rumenko: i kad odemnegde na klopu, a na stolu mala cinija salate imam utisak kao da nisam jela..
meni je na stolu najveca cinija sa salatom i prilozima..

i meni...bez zelene salate+aceto+maslinovo ulje nema rucka, time ga uvek pocinjem i zavrsavam, onako fino da se zaokruzi :zper:

ja mix zelenih salata+rendana sargarepa+rendana cvekla+svez spanac+rukola pa preliveno mixom jabukovog sirceta,maslinovog ulja i kasike meda :zjede:

paradjz+ljuuuta paprika+slatka paprika+masline..i kockica fete..njami

kozje sireve jedem uglavnom do zime..preko zime ne jer nema cistih..mesaju mleko sa kravljim jer hrane male kozice..

Neznam gde da pitam, nađoh ovu temu :)
Da li je kornflejks posan na vodi ako u listi sastojaka piše da nema masti, a u tabeli pored masti piše da ima i proteine, doduše zanemarljivo?

kornfleks ti je cist ugljeni hidrat i jeste posan.
proteini nisu samo zivotinjskog porekla.

iskreno, ostala sam malo zatecena pitanjem.
molim te kazi mi da imas 13 godina.

ja mix zelenih salata+rendana sargarepa+rendana cvekla+svez spanac+rukola pa preliveno mixom jabukovog sirceta,maslinovog ulja i kasike meda :zjede:

paradjz+ljuuuta paprika+slatka paprika+masline..i kockica fete..njami

kozje sireve jedem uglavnom do zime..preko zime ne jer nema cistih..mesaju mleko sa kravljim jer hrane male kozice..

Imas jabukovo sirce sa medom. :)
Dobro i za dijetalce.

I kod nas se takođe salata služi ne u lavoru, već u kadici a supa u lavoru :lol:

Ozbiljno, ako nema supe ili čorbe ručak ugl. ni ne smatram ručkom (izuzev čorbastih pasuljčića i tako toga) i onda štagod da je pored podrazumeva i poveću količinu salate.
Sveže, zimnice, nebitno, samo da je ima i da je povrćna! Ok, ponekad i voćna, krasne su višnje iz kompota <3

A da ne bude da spamujem, danas za ručak krem čorbuljak od pečuraka i salata od tune.
Za večeru jabolko, pa nek' crknem, briga me :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back