-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Xella , Afro , Bi i Talent...baš ste bile vredne 

Bi i Xella ...vama prosledih dodatna pitanja u reputacijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xella , Afro , Bi i Talent...baš ste bile vredne
Recept je Bokicin na coolinarici. http://www.coolinarika.com/recept/kolac-sa-grizom-i-kokosom a ja sam upravo tamo stavila svoju sliku, mislim, sliku svog kolača.![]()
Afro, moraćeš da budeš strpljiva. Ništa još nismo ni počeli. Muž je i dalje na terenu, dolazi samo vikendom. Ja ne stižem (a i neću) sama. Išli smo na sajam, gledam časopise, čak sam videla i neke kuhinje po komšiluku kako su sredili, pa ću polako da osmislim svoju. Neću da žurim sa tim jer ću kompletno sve da menjam: pločice na podu (grozne su, žute vinas pločice), na zidu (dosta su solidne, ali bele, to sad više nije moderno), sve elemente po meri, a možda ću da pomeram i česmu.
Te komšije koje su fenomalno sredile kuhinju su čak menjale i prozor. Jer mnogo je velik. Nema potrebe za tolikim, a predvidjeno je da šporet bude pored prozora (tu je onaj veliki utikač za šporet), pa to nije baš praktično, mnogo se masti prozor.... Ali ako stavimo manji, onda treba i zazidati taj deo.... sve u svemu, veliki posao i neću da ulećem dok sve ne smislim i ne odlučim tačno šta hoću.
Jednoruka kuvarica
Pogledajte prilog 261727
Pogledajte prilog 261728
bilo mi je žao kad su rekli - od kad ti je ruka povređena, sve isto večeramo
i za promenu
Pogledajte prilog 261735
Ne znam šta si ti pitala xellu, ali ja sam htela da je pitam kako se peku te palačinke. Isto kao naše tanke u tiganju? Koliko vremena treba? Jel se okreću više puta? Na kakvoj vatri? Setiću se još nešto da pitam.
Sitnes od pileta , krilca , mali batacici , ledja raskomadati , sija .. i sta ti vec padne pod ruku a sve zajedno ( to se radilo u vreme kad su se klali pilici pa odmah odvojis mix za to ) , prvo u vodu stavis ''zelen'' ( parsun , pastrnjak ) sargarepu nakrupno, luk , so biber krupni ...po volji, secenu ili kako volis , kuva se malo i dodas meso .
Smanjis vatru i laganica .... na kraju dodas zaprsku ali da ti ne pregori ( ulje zagrejano , malo brasna , sklonis i sljus malo aleve paprike )
U nju dodajes po malo corbe i mesas da se lepo razmuti i fuc u lonac lagano i jos malo kuvas .
E gde je stos ... u serpicu od zaprske ( prljavu ) stavis jedno celo jaje a moz i 2 ali jedno zavrsava posao i samo MALOOOO razmutis , znaci vidis i ono belance tu dodas malo mleka npr 2 dcl al ganao mesas ... i onda u corbu koju si sklonio sa ringle pre npr 15 minuta da malo legne i ne bude na tacki kljucanja , lagano dodajes taj mix jaj i mleka i onda ti ostanu ti dronjci od jaja
I nije to Amper corba , ta je mnogo jednostavnija
jao breAhaha, kako si me maestralno zaebala sa mlekom, mogu sad puding da pravim.
Је л знаш ти, представа о 2 децилитра млека? Ахахаха...да, изашли су дроњци, нашла жена и леђа са све шијом, све океј и усра ми чорбу са млеком.
Идем да поправљам.
Не јављај се више, живота ти.
Скрпићу ја ово, ја рекох црвена а не бела и са млеком.
Домаћице, бануј је лол.. ИвуБ
И врати ми репутације за ово што си ме преварила.
Доживотни бан неће да те опере!!!
jao bre
smejem se ko kreten, a dete mi u onoj marami, tresem i njega sirotog
hahaha
al te zajebala bre stvarno
dva deci je punoo u svakom slyucaju
hahahaha
jao, gleda me dragi sto se cepam od smeha![]()