Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi doručkujemo u 8h, ručamo oko 12h i večeramo do 18h. To sam jednom već pisala. Leti ranije doručkujemo, a kasnije večeramo, a ručamo uvek do pola 1.![]()
Mi doručkujemo u 8h, ručamo oko 12h i večeramo do 18h. To sam jednom već pisala. Leti ranije doručkujemo, a kasnije večeramo, a ručamo uvek do pola 1.![]()
zdrav život!!!
i zna se red!
Onda mene bude malo sramota što mi to tako. Ali kad nama tako odgovara. Niko nije baš vredan, ni ranoranilac.
A i uštedim jedan obrok. Kasni doručak, kad je u domaćinskim kućama ručak, ručak u vreme večere i onda nam večera ni ne treba.
Pravim čorbu od spanaća i ječma i praziluka. U originalu je od zelja i pirinča i mladog luka. Izdinsta se mladi luk (praziluk). Doda se iseckano zelje (spanać), nalije sa 1,5 l vode, doda se šolja pirinča (ječma). Kad se pirinač (ječam) skuva doda se umućeno žumance s čašom jogurta.
Ja to jednom napravila za sebe mislila niko neće hteti da jede, a klinci se oduševili i sad je redovno na repertoaru. Kremenadle, krompir, šargarepa i praziluk u kesi, peku se. Zelena salata napravljena.
Onda se tvoja delatnost u poljoprivredi svodi na slikanje.
kad da radis zemlju?)
Vidi je, kupila najlepšu tortu u prodavnici, samo da bi je slikala i postavila ovde slikuTi tek sada ukapirao da se ja samo slikam, a radi neko drugi. Dobro jutro, Mirko nemirko...
Idem na punoletstvo ćerke mog najboljeg druga. Nosim tortu...
![]()
zdrav život!!!
Ja u svaku corbicu dodam malo mleka - oko 0,5 do 1 dl- moja svekrva je uvek tako radila i suuuuper je .Naravno i malo sirceta - pa to izadje kao kad se doda pavlaka,samo je meni lepse sa mlekom i sircetom .e jajca sam stavljala ponekad u corbice, mleko jok, ne znam na sta lici tako....
ako i stavljam nesto stavljam pavlaku
ja, al nije recept smokvin nego je smokva pitala kakav je
imas ga na coolinarki , zove se Ledene Jabuke
Ti tek sada ukapirao da se ja samo slikam, a radi neko drugi. Dobro jutro, Mirko nemirko...
Idem na punoletstvo ćerke mog najboljeg druga. Nosim tortu...
![]()
Koliko dugo se pece badem, lesnik, indijski orah u rerni?
Ја их пеЋем на фолији на шпорету.
У рерни смо некад пекли кикирики, ал то 90-их.