Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e zato kupim onu slovenačku- celjsku..koju pojedeš jednim zalogajem koliko se topi :)

CM_09-prek-zav-sla.jpg

...ta je kao hamburska barena, samo rolovana....ona je mnogo meksa jer je barena....

jeste afro, barena je, ali drugačija od svih koje sam do sada jela

mada sam kupovala od istog proizvodjača i klasičan format slanine, prodimljena..ali sva je mesnata-čak i kožura može da se jede
ne volim one žilave..ne mogu da se sažvaću :(

Jel ja mogu ovu moju da barim?
Obozavam barenu slaninu... Hoce biti ukusna tj.mekanija ako je skuvam?
Ako ce izgubiti neka svojstva a ostati ista da se ne cimam dzabe... nisam nikad kuvala slaninu.

Ps.jos lepo kazem mm da se jede i ovako a on nece nema sanse... on jede babinu domacu sapunjaru

jeste afro, barena je, ali drugačija od svih koje sam do sada jela

mada sam kupovala od istog proizvodjača i klasičan format slanine, prodimljena..ali sva je mesnata-čak i kožura može da se jede
ne volim one žilave..ne mogu da se sažvaću :(

Takvu slaninu mi ovde zovemo "na brzaka". Zato što ne stoji u slamuri, nego se so ubrizgava u nju mašinski, probari se, nadimi, i za par dana može da se jede. I što kažeš, i kožura se pojede, a ne kao na ovoj što bude kao đon od cipele.

Ako ce izgubiti neka svojstva a ostati ista da se ne cimam dzabe... nisam nikad kuvala slaninu.

Ps.jos lepo kazem mm da se jede i ovako a on nece nema sanse... on jede babinu domacu sapunjaru

Kaži mužu da je to ista slanina kao i babina sapunjara, samo što je mesnata.

moze,kad kuhas pasulj stavi komad.................i;).......... pozovi mene na rucak. molim i glavicu luka:bye:

Poslednja izmena:
Ко је питао за чок. мус, видео сам на рецеп. Крстарице еботе 9 јаја, 300г. чоколаде и 50г.маслаца
9 јаја еј, ко 9 синова мајке Југовића лол што је много-много је.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back