Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.703
To je suva slanina. I jede se tako kako je ti jedes. Uz crni ili beli lukac, da te bog vidi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je suva slanina. I jede se tako kako je ti jedes. Uz crni ili beli lukac, da te bog vidi.
Ma cickava , slanina je superA zilava je u pm...

e zato kupim onu slovenačku- celjsku..koju pojedeš jednim zalogajem koliko se topi
![]()
...ta je kao hamburska barena, samo rolovana....ona je mnogo meksa jer je barena....

nikad nije bio ovoliko dugo budanTolka, to nije slanina kao ova što je slikala čičak. U pravu si, ta sa tvoje slike se topi, ali je puna hemije.
jeste afro, barena je, ali drugačija od svih koje sam do sada jela
mada sam kupovala od istog proizvodjača i klasičan format slanine, prodimljena..ali sva je mesnata-čak i kožura može da se jede
ne volim one žilave..ne mogu da se sažvaću![]()
Jel ja mogu ovu moju da barim?
Obozavam barenu slaninu... Hoce biti ukusna tj.mekanija ako je skuvam?
Ako ce izgubiti neka svojstva a ostati ista da se ne cimam dzabe... nisam nikad kuvala slaninu.
Ps.jos lepo kazem mm da se jede i ovako a on nece nema sanse... on jede babinu domacu sapunjaru
(kao doktor smiljanic opankom)Ova moja toliko zilava... mogao bi se rod vojske naraniti zvakanjem...(kao doktor smiljanic opankom)
ovo se zove slanina i kao takva je spremna za upotrebu bez dalje obrade..nema potrebe da se przi pece a posebno kuvaEvo je ljudi...
E hvala vam... nisam se davno ovako nasmejala... imam neku sekiraciju... ovo mi je bas trebalo...
![]()
Evo je ljudi...
E hvala vam... nisam se davno ovako nasmejala... imam neku sekiraciju... ovo mi je bas trebalo...
![]()
Jel ja mogu ovu moju da barim?
Obozavam barenu slaninu... Hoce biti ukusna tj.mekanija ako je skuvam?
Ako ce izgubiti neka svojstva a ostati ista da se ne cimam dzabe... nisam nikad kuvala slaninu.
Ps.jos lepo kazem mm da se jede i ovako a on nece nema sanse... on jede babinu domacu sapunjaru

ne bi bilo lose danas paradajz corbicu. domacu. ostalo za rucak imam