Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Sjajno! Hoću sutra da vidim preseke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjajno! Hoću sutra da vidim preseke.
Mada, danas sam maznula malo fila... 

...dobro, dobro, nisam znala
...sta onda savetujes? da kupujem novu ne mogu...jel neko ko se bavi poravkom
bele tehnike moze znati da je popravi ili ne?
теби нешто да не успе, ма нема шансеKako moja kuma napravi te paprike punjene krompirom. Njam. A meni moje ne budu lepe.![]()
imam neke jabuke pa bih bacila preko njih testo i zapekla
ali jabuke zlatni delises
je l nece da smeta nesto? (posto me je mama ucila da se u kolace stavljaju samo kisele)
To je zato što ih ona mnogo zamasti, ali , to se ne primeti dok ne vidiš kako ih sprema. Tako sam ja uvek uživala u nekim jelima koje je tetka spremala i nikad moje nije bilo kao njeno, a kad sam jednm videla u čemu je "fazon" malo sam više prestala da uživam, pogotovo je to tako sa posnom hranom, punjenim paprikama, posnim pasuljom...Kako moja kuma napravi te paprike punjene krompirom. Njam. A meni moje ne budu lepe.![]()
imam neke jabuke pa bih bacila preko njih testo i zapekla
ali jabuke zlatni delises
je l nece da smeta nesto? (posto me je mama ucila da se u kolace stavljaju samo kisele)
desert..Kod mene danas govedji gulas i knedle od starog hleba. Uz to obavezno zelena salata....

ovo me živo zanima...može recept na pp...hvala ...![]()
ja bez) persun, so biber, malo persuna i mozes i malo seckane sitne slaninice..formiras knedlje i skuvas u vodi..gotove kad isplivaju..pa to ti je ono kad potopis stari hleb u malo vode, supe ili mleko..sjedinis masu, dodas jedno jaje(ja bez) persun, so biber, malo persuna i mozes i malo seckane sitne slaninice..formiras knedlje i skuvas u vodi..gotove kad isplivaju..

Ovde je to jedna od varijanti domaćih knedlika. Vrlo, vrlo često se mogu naći i u restoranima.nikad to nismo pravili...čak ni moja mama,zato i ne znam...
al biće isprobano...hvala divee...![]()
To je zato što ih ona mnogo zamasti,

Dok sam ja otisla da pravim knedle,tebi dive vec objasnilaovo me živo zanima...može recept na pp...hvala ...![]()
Ja ne stavljam supu vec samo mleko,bude mi ukusnije i obavezno 2 jajeta na otrprilike 200gr. starog hleba.... Dodam i jedan manji crni luk poprzen na malo putera ili margarina.... Smesa se sjedini,pusti malo da odstoji i onda se prave knedle... Ako se testo lepi,dodas jos malo brasna u smesu... Staviti u prokljucalu vodu(10-15 min). Kada isplivaju na povrsinu onda su gotove....Izguglaj malo,ima dosta recepata na tu temu,i svi su malte ne slicni... Ni ja nisam znala za ove knedle dok nisam dosla za Austriju.. Oni to obicno spremaju uz gulas i razna pecenja sa saftom.. Ukusne su i zasitne,bar meni,eto to je to... 
Dok sam ja otisla da pravim knedle,tebi dive vec objasnilaJa ne stavljam supu vec samo mleko,bude mi ukusnije i obavezno 2 jajeta na otrprilike 200gr. starog hleba.... Dodam i jedan manji crni luk poprzen na malo putera ili margarina.... Smesa se sjedini,pusti malo da odstoji i onda se prave knedle... Ako se testo lepi,dodas jos malo brasna u smesu... Staviti u prokljucalu vodu(10-15 min). Kada isplivaju na povrsinu onda su gotove....Izguglaj malo,ima dosta recepata na tu temu,i svi su malte ne slicni... Ni ja nisam znala za ove knedle dok nisam dosla za Austriju.. Oni to obicno spremaju uz gulas i razna pecenja sa saftom.. Ukusne su i zasitne,bar meni,eto to je to...
![]()