- Poruka
- 11.434
Ja pravim tako što im dodam i malo ulja u testo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
karamel mafini![]()
da prostis, meni to lose idePa što ne bi..testo ko testo, ako ti se drugo diže, dići će se i to
karamel mafini![]()
da prostis, meni to lose ide
Pa vedžbaj bole![]()
joooooj..
kazi mi kako odrzavas ove neravne kamene ploce u kuhinji?
hocu da ih kupim,ali se muz protivi bas zbog odrzavanja,kase ko ce to da pere? 
da prostis, meni to lose ide
Pa vedžbaj bole![]()
pa evo, bitno da se trudim... tvrdo mesim... nisu ispali losi, al nisu bas ni narasli
hocu da ih kupim,ali se muz protivi bas zbog odrzavanja,kase ko ce to da pere?
![]()
s vremena na vreme isprskam ih onim sredstvom za odmascivanje rerne, Axel Grasso, odlicno je. uzmem cetkicu plasticnu (ona za pranje vesa sa plasticnom drskom) i izribam. posle sundjerom isperem i to je to. to radim jednom u 3 meseca. svakodnevno odrzavanje je standardno kao i kod ostalih plocica.

svinjetina,junetina i slanina.kobaje juce isprobane, bile dobre.
juce sam pravila kobaje. prvi put.svinjetina,junetina i slanina.kobaje juce isprobane, bile dobre.
![]()
![]()

juce sam pravila kobaje. prvi put.svinjetina,junetina i slanina.kobaje juce isprobane, bile dobre.
![]()
lepota
trazi truda,ali se isplati,bar znam sta jedem. jos da imam negdje da ih malo nadimim
imam ja pusnicu i drva,jes da nije radila...30 godina,al proradila bi ocas poslatrazi truda,ali se isplati,bar znam sta jedem. jos da imam negdje da ih malo nadimim
![]()