..danas samo paradajiz corbu, umesto fide, i svega slicnog, napravila sam domace "polu dronjke" od 2 jaja....i bas je onako taman...
...od mene i previse za danasnji dan....
...od mene i previse za danasnji dan....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
banujte ovu xellu nie normalna![]()
mislila sam danas na tebe,bila sam u metrou i opet kupila glave od lososa,ima jako puno mesaKuvala sam pasulj sa suvim rebrima, nešto mi toliko to mirisalo da mi se na kraju smučilo i nisam to ni ručala. Spremila sam sebi pomfrit, a sada mesim podgaćiće sa čmarcimaa od viška testa će biti kiflice sa džemom od šljiva, ili možda eurokremom ?
mislila sam danas na tebe,bila sam u metrou i opet kupila glave od lososa,ima jako puno mesa
i koga interesuje u n sadu su banane 2 klasa,a zasto druga nije mi jasno 50 din
mislila sam danas na tebe,bila sam u metrou i opet kupila glave od lososa,ima jako puno mesa
i koga interesuje u n sadu su banane 2 klasa,a zasto druga nije mi jasno 50 din
jeste,ako imas od koga da pozajmis neke stvari se isplate...jel' to onaj metro gde mogu da pazare samo oni sa krticom neke firme?
ima da pojedemo ovih 5 kila do sutrazato sto je procenjeno da ce da prezreli ako se proda za 24 sata...

ima da pojedemo ovih 5 kila do sutra![]()
jeste,ako imas od koga da pozajmis neke stvari se isplate
imaju oni svoju marku zamrznutog povrca,dosta su jeftiniji,sad ne znam da li su dobri,prvi put sam uzela
...nemam ali cu se raspitati..mozda i nadjem neki nacin....znam da je puno jeftinije mnogo toga...

Dasty, samo da ti kažem da je Peca napravio knedle sa šljivama dok smo bile odsutne. Da sam znala pa da te pozovem kod mene...![]()
a lepo sam htela do kuće da te ispratimja bi je banovao

večera...razljevak
Pogledajte prilog 256769
posle večere
Pogledajte prilog 256770
i za sutra kiflice
Pogledajte prilog 256771 Pogledajte prilog 256772
Jel to neka tortica posle večere?
Šta kažeš za razljevak? 
loš mi je aparat , svaka treća slika mi uspe, ostale su bele... ali zbog xelle sam postavila slike

hebe te fokus.
kao moj prethodni 
da. sumsko voce, pomorandza, kruska, jabuka, med, kiselo mleko, i mrvljeni keks
Moraću praviti nešto slično. Sviđa mi se. 
slane štapiće (Slance) http://www.coolinarika.com/recept/slanci-prstici/

Jela sam ovsenu kašu.