Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
buket6.jpg

Hvala .... :D

Pravila sam Ajvar tortu
IMG_4488.jpg

Nije bilo mnogo zamlaćivanja oko dekoracije , samo jedno veče , drugo veče sam bila umorna
Fotografija0229 - Copy.jpg

Torta je bila Afrikana... ali tu već nemam slike

Tako i meni ispadnu ružne slike kad slikam uveče mobilnim.
Mnogo si lepo aranžirala ono meze. Jel i ti pariš oči na temi Ćoše za slanoljupce (slani zalogaji, aranžiranje hrane) kao i ja. Nisam vešta da aranžiram tako lepo, ali se oduševljavam šta i kako one žene rade.
Važno da su gosti lepo raspoloženi i da bude prijatna atmosfera. Srećna slava.

Tako i meni ispadnu ružne slike kad slikam uveče mobilnim.
Mnogo si lepo aranžirala ono meze. Jel i ti pariš oči na temi Ćoše za slanoljupce (slani zalogaji, aranžiranje hrane) kao i ja. Nisam vešta da aranžiram tako lepo, ali se oduševljavam šta i kako one žene rade.
Važno da su gosti lepo raspoloženi i da bude prijatna atmosfera. Srećna slava.
Hvala Bi
Kad sam bila mlađa sve mi je bilo interesantnije, sad gosti znaju moj maksimum pa mogu da zabušavam.
Inače, ne valja kad znaju, zovu te da pomažeš :aha:
Kumi obavezno pečem kolač...razmazila sam je.

kakve su ti ovo crne mrvice na gibanici? neke travke ubacujes?

Takve su kore. :neutral: Evo kako izgleda pakovanje:

Imam još jedno pakovanje, pa ću večeras praviti pitu sa susamom i jogurtom, možda i sa ajvarom, malo za promenu... Nisam zadovoljna sa korama, mislim ukusne su extra, ali mislim da tu nema ni 10% heljdinog brašna... Možda mi se samo čini, ali kao da sam jela domaće kore od pšeničnog brašna. I zato su te mrvice, da bi bilo tamnije verovatno...

Uvek kupujem ove i super su:

20dc73d270e5d0931e1688715088dad5_view_l.jpg

:zjede:

Doručak za moju ljubav :heart:

I za mene danas, umesto ovsene kaše :mrgreen:

Danas za ručak juneći gulaš, za večeru pita od jogurta. Praviću uveče i slatku pitu sa kokosom koja će se seći sutra i kolač "Belac bez jaja" jer tu ide dosta jogurta (ostalo mi još 3 litre)...

:bye:

supica, bataci iz kese i krompir

a moji... zvali danas i babu na rucak kod njih i svekra i sveki....
imaju domace supe i prasetinu i rolovano pile i dimljenu piletinu (mama pre neki dan stavila par komada da se dimi, pa ce jedno i nama poslati...)
i svarcvald tortu i mramorni kolac....
znaci, samo nam zazubice prave :confused:

spanać, onako kako affro i ja pravimo (sa jajima i malekom) i pileći bataci ala dive (u rerni sa maslinovim uljem i ruzmarinom-samo sam ih ja stavila u kesu, videćemo kako će da ispadnu)
sinoć sam pravila i mramorni kolač, omiljeni kolač mog tate, a i sina.
Kad sam ga prvi put pravila, kao mladica, tata je bio sav raznežen i rekao je da je baš takav pravila njegova majka.
Znači starinski recept, sa mašću...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back