mirar987
Ističe se
- Poruka
- 2.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravila sam si rođendansku tortu od Plazme i kikirikija. Šta ću kad mi je snajka alergična na orahe, sestričina ne voli voće, ćerka ne voli suvo grožđe a zet ne voli kokos...Pa, od čega onda da im napravim...
Stavila sam i žele bombone. Odozgo belanac. Nisam ga mutila čini mi se petnaest godina. Valjda neće da padne, kuvala sam šećer...![]()
Jao, divni ste drugari...Obožavam vas.
![]()
meni treba ideja da utrosim visak mleka koje imam
nesto da spremim da moze za dorucak/veceru, da ne zahteva mnogo vremena i da nije slatko : )
Ima ove jednostavne, super kifle, tzvili moze recept za kiflice npr al za onu pekaricu, da ne mesim, ako neko ima?
domaća supica se već krčka...biće pire krompir po želji mlađeg klinca i marinirana piletina u kesici pečena...za salatu pečene paprike sa belim lukom...
popodne će pravim baklavu sa višnjama i dve mere kiflica za debile
koje sad debile?![]()
pa ja tako zovem taj recept...
s obzirom da nisam baš vešta u onoj fazi "oseti sine testo pod prstima",uvek tražim te recepte za debile koje i ja,tj.debil za testa može da umesi...
i iam jedan taki recept,a kifle su fantazijaaaaaaaaaaaa...
i sad moram da mesim jednu turu za večeru ijednu turu za doručak,jer u kući gajim aždajeeeee...