Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видим реч је о паткама....
Паткови су најкооратееје уобичајене домаће птице(нојеви и слична чудеса нису уобичајени и не рачунају се)... мсм то сам већ спомињао, али понављање је мајка знања, па јел?

a sad mi je jasnije zasto je patka - patka :zstidljivko:

nije jasno ni meni
ja i dalje patku ne mogu da nadjem u bgd tek tako
doduse kaze mi drug ima ih kod kineza, al ja od kineza sigurno patku uzela ne bi :sad2:
i jos mi kaze, sve patke su zive..amo su im glave prekrivene najlonom :rida:
Шта фали чајнезерским паткама???
Купиш десет патака, платиш неку жену да почини ђеноцајд (:rida:) одвојиш једну за актуелно печење, остало туриш у замрзивач.
Црева и тако то... мачија радост!
:nosijelku:

r989.jpg

kuca mirise!

kod nas se ovo zove mekike ili lepinjice
priganice i ustipci su mali, bukvalno dva zalogaja i vade se kasikom....

inace, obozavam ovo, al kuca zaista smrdi posle przenja, sveki cesto pravi i kad se vratimo u stan ide komplet tusiranje i bacanje garderobe

idem da bacim garderobu! dobro da ste mi rekla

garbage-nyc.jpg

sve sam bacijo
oh, imas tako sofisticiran smisao za humor...

- - - - - - - - - -

Znate za onu foru da se u ulje sipa malo sirceta, a u testo za slatke (lepinjice, krofne) stavi sok od limuna. navodno upija manje ulja.

moja mama u testo za krofne stavi rakijsku casicu rakije, i onda manje upiju masnoce...
u ulje il mast se moze staviti par zrna pasulja da ne zagori mast, nisam zalazila u to zasto i kako, al upali :D

culo mirisa se navikne.... osetis posle nekog vremena ako na svezem vazduhu , udjes unutra, pa kad uzmes svoje dete npr da poljubis, koliko mu se uvuklo u svaku poru ;)
ni meni moj rucak nikad ne smrdi, niti osetim neki smrad dok dinstam luk npr, ali da izadjem takva u postu, sigurno bi me 'nanjusili'

1546016_690593530960691_1498736585_n.jpg

evo i baklave,sa pistaćima i orasima po receptu Lepog Brke a iz Istambula...izgled možda i nije nešto,al je zato ukus mmmmmmmmmm....:zaljubljena:

kora za tortu se upravo peče...kuća blista...sad još das opegla veš i dovrše kreme,pa u noćni šoping...
večeras je u našem malom gradu noć šopinga...:zskace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back