Prebranac, przena slanina, domaca tek nadimljena i ajvar. Kiflice, pola slane, prazne, pola sa pekmezom od kajsija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra ću postaviti sličice i recept. muski rucak bio :
pire krompir, sargarepa udinstana na malo luka, vrat brenovan citaj kao susen :d ali ja ga naspikujem belim lukom dodam malo slanne po njemu pa u rernu
salata domaca cvekla
rucak ocas posla a klincima super![]()
Pravila sam tortu od kikirikija mužu povodom unapređenjaSutra ću postaviti sličice i recept.
![]()
o, xella ima novi avatar, nisam je prepoznala.
Našla sam mnogo interesantan recept. Mislim, recept nije ništa posebno, manje-više obična pogača, ali napravljena u obliku jelke: http://www.coolinarika.com/recept/bor-od-krem-sira-i-spinata/ a ima i ova varijanta http://www.coolinarika.com/recept/958405/
Napravila sam danas da probam kako mi ide, pa da napravim za proslavu Nove godine u firmi i za pravi doček kod kumova, samo što ću za tu priliku da pravim posnu verziju.
Evo sličice iz procesa pravljenja:
Pogledajte prilog 315840 Pogledajte prilog 315841 Pogledajte prilog 315843 Pogledajte prilog 315844
i gotovo:
...ljubi ga majka...

Dive, ide mi sin u Istambul u nedelju, pa sam mislila da tražim da mi donese neke začine, naravno, ako mu bude zgodno. Šta bi mi preporučila? Mislila samo onu dimljenu papriku što si pominjla, a ne znam šta je još dobro i tako specifično.
ima da mu odstampam ovaj tvoj post, pa redom
Ne bih bas ni da ga opterećujem da traži sve to za mene, nego ako naleti. Volimo čajeve, i on ih voli, pa će mu valjda biti interesantno. Ali čula sam da im čajevi nisu baš jeftini.hvala,ima da mu odstampam ovaj tvoj post, pa redom
Ne bih bas ni da ga opterećujem da traži sve to za mene, nego ako naleti. Volimo čajeve, i on ih voli, pa će mu valjda biti interesantno. Ali čula sam da im čajevi nisu baš jeftini.
Mislim da si mi baš ti predložila kupovinu čajeva na meru u Ušću. Pa, kupila sam! U tom momentu nisam baš bila pri parama, a nestalo mi crnog čaja koji inače pijem zimi (leti pijem zeleni, tako mi prija), pa sam uzela neki od jeftinijih, zove se "Mačak u čizmama". Sadrži crni cejlonski čaj, komadiće karamale, aromu i kakao. I nisam baš oduševljena. Meni to slabo kad stavim kašičicu na šolju, A i sladak mi je. Moraću neki ozbiljniji da uzmem, čisti crni čaj.
Proko, budi mi tataaaaa!![]()
PS
(kaobajagi)
hoces sestru bliznakinju![]()

]ja nemam patku i ne znam gde da je nadjem[/SIZE], zato sam spremila curece grudi u sosu od meda i citrusa
kakva sam bre kuvarica!!!
ispalo mi je savrseno, ukus je isti kao st je imala patka u fr
sad jos da savladam dobro palentu i da je sledeci put spremim kao prilog..

sledeci put kupi zeleni caj sa jasminom..ne mogu da ti opisem koliko mi mirise citava kuca kad ga skuvam