Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja pekla batake i krompir s povrcem u rerni
i pravila krem corbicu
baba donela jutros pitu sa sirom, vrhunska, sir iz pazara, od divne zene, poslala nam za ns <3
naj naj bolja pita
a veceras baba donosi palacinke
al cemo biti lepi i debeli :)

kad ste kod sljiva
ja ove godine pravila pekmez od sljiva sa cokoladom, sem dve kasike zutog secera i kesice vanilinog, nema vise secera u njemu
predivan je
evo mazem ga na palacinke, klinac samo zija, po ptic :)
pre sam stalno mazala na palacinke domaci od jagoda sto sveki pravi, a sad mi je on presladak, navikla na ovaj, skroz je mmm

za vikend kuvala samo za nas dvoje, jer je bio jedan do onih "vikenda za uzivanciju udvoje" :lol:
elem, ovo je tunjevina sa puno raznog povrca-paskanat, celer, sargarepa, razne vrste luka, paprika, kiseli krastavci, tikvice..mozete da stavite sta god zelite i volite, paradajz sos je obavezan (bolje domaci, no kupovni, jer ima kiselost) kao i beli luk, kasika secera, i zacini po ukusu
prilog-bareni pirinac
http://tinypic.com/view.php?pic=5wyp7s&s=5#.UrhYiieXubM

za vikend kuvala samo za nas dvoje, jer je bio jedan do onih "vikenda za uzivanciju udvoje" :lol:
elem, ovo je tunjevina sa puno raznog povrca-paskanat, celer, sargarepa, razne vrste luka, paprika, kiseli krastavci, tikvice..mozete da stavite sta god zelite i volite, paradajz sos je obavezan (bolje domaci, no kupovni, jer ima kiselost) kao i beli luk, kasika secera, i zacini po ukusu
prilog-bareni pirinac
http://tinypic.com/view.php?pic=5wyp7s&s=5#.UrhYiieXubM
Mmm... Svidja mi se.

(Ja bih jedino z. salatu umesto pirinca :tajna:)

:heart:

24122013584.jpg

Neko je spomenuo na forumu
Dobro podloga za picu u Disu
Hvala mu ko sesetri
Odlična je, otkazujem mešenje

muski rucak bio :
pire krompir, sargarepa udinstana na malo luka, vrat brenovan citaj kao susen :d ali ja ga naspikujem belim lukom dodam malo slanne po njemu pa u rernu
salata domaca cvekla
rucak ocas posla a klincima super :D

juce, domaca supica s knedlama, crveni sos, pire krompir i meso i povrce iz supe
danas, domaca supica s knedlama, pecene kobaje (domace, samo malo propustene kroz dim, sirove), i prebranac s crvenim pasuljem.... za salatu cvekla, kiseli kupus, ajvar... ko sta voli....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back