Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
divno sve izgleda,al najprimamljivija mi je ta meksicka salata
sta ima unutra?
Hvala. :)
Ima sledece:kuvani kukuruz secerac, crveni pasulj, maslinke, krstavcici, kikiriki (suvo pecen bez soli), mladi luk, ljubicasti luk na kolutove, susam (proprzen), sveza crvena paprika, sveza zelena paprika, feferonka ...i preliv-ulje bundeve, maslinovo ulje, ljuta tucana paprika, biber, beli luk, persun, ljuti ajvar.
Mislim da nisam nista izostavila...:) ...nije previse ljuta. Mada sam sa lukom preterala, sledeci put bih manje def. , ili cak izbacila ljubicasti, mladi i beli ok...
Ima X recepisa...mi smo ranije pravili sa rizom, ili testeninom...isto su fine...kompletan obrok.

Dragi sprema gulaš (junetina i "divljina") .... Joj, koliko ću sudova morati da perem .... :dash:
Судопера с два дупка, у једном врела вода с детерГентом, у другом топла чиста вода да се абразивним сунђером скине оно што остане на посуђу.
Испрати под текућом водом.
Око 3(тЛи:hahaha:) минута активног посла.

Судопера с два дупка, у једном врела вода с детерГентом, у другом топла чиста вода да се абразивним сунђером скине оно што остане на посуђу.
Испрати под текућом водом.
Око 3(тЛи:hahaha:) минута активног посла.

Ti izgleda nikada nisi prao tanjire :roll:
Zašto abraziv ???

Poslednja izmena od moderatora:
Ti izgleda nikada nisi prao tanjire :roll:
Zašto abraziv ???

Hajde objasni mi,
ZAŠTO PIŠEŠ OVDE ?
Pa se još nalupetaš za medalju ???

Zar ti nije lakše da pišeš (nabijaš broj postova) na http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/6-Zabava ???
Управо зато што јесам прао суде још као студенАт.
Абразив тамо где се ухватило од хране, или загорело, углавном шерпе и лонци, у тешким случајевима и жица, наравно ако није тефлон да се не оструже.
Али основно, судопера с два дупка!:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Au, idem da seckam kiseo kupus za salatu .... Dragi povilenio .....
Укиселиш реебанац и кулираш.
:cool:

Resim danas da napravim nesto od kiselog kupusa; malo crna luka, kiseli kupus, mleveno meso i pirinac , vode pa u rernu. Ali samo malo mlevenog mesa jer sam imala divna suva rebra pa rekoh njih cu preko.
I pogledajte, zar ne izgleda prelepo?
Fotografija1363_zps1973fefc-1.jpg

ALI...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kupus mi ove godine nesto poceo da se oteze ( a godinama stavljam isto) pa mi rekli da dodam saku-dve soli odgore i izmesam , kao malo je soli a toplo je . I ja uradim tako. I, pogadjate, zaboravim da operem kupus pre nego sam ga cusnula u rernu A + i rebra su bas, bas bila slana. A sve to otkrila kad je bilo gotovo. Pa dodam 3 veca krompira, iseckana na kocke, jos vode pa opet u rernu.
I ? Isto otrov slano... a napravila da ima vise, da sutra ne kuvam :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back