Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mačka nema miris :neutral:

:rotf:
nemaju ni moje macke, ni psi, pa ne znam o cemu prica

a kad dinstam luk, to se oseca
nemam nista protiv hrane koja mirise dok se sprema i jede, ali imam protiv da posle toga ceo dan citava kuca mirise na to sto je kuvano
da, kuvam, skoro svakodnevno..osim ako ne spremim neko jelo za vise dana, ali sarmu, podvarak i sl ne kuvam u kuci..imamo lozionicu u kojoj inace spremamo zimnicu i sve sto se oseca jace kuvamo tamo..
nemam problem da ispecem pitu u rerni, ali ne volim da pecem ribu u kuci
jednom sam skusu i skusa vise u moju kuhinju na spremanje uci nece..moze samo na gril u dvoriste ili u rernu u lozionicu

Dobro da se kupaš, kaže ti moja Jolanda:malav:
Pa samo kad se maca bas usmrdi... onda muz vice Crkla maca pa je malo plaknem... :mrgreen:
I to obavezno pre rucka, da se ne uvuku mirisi... :zaljubljena:
imas rundavu macku? :eek:

cicak ja te smatrao emancipovanom :mrgreen:

E moj tabe, gde si jos video rundavu macku da je emancipovana... :aha: :)

- - - - - - - - - -

Dive, naravno da tebi nemaju miris kad zivis sa njima!
Srodili ste se :heart:

- - - - - - - - - -

I da, secer mi je nizi(a brinula da ce biti povisen), 3,68 (ref.vr 3,9-6,1)

Jel da se dopingujem eVrokremom veceras? :zper:
Pa da ga dignem? :rumenko:

sa ovim ljetnihm kuhinjama ste me vratili u djetinjstvo.bilo je normalno da je svaka kuca ima.meni se to i danas dopada.grah,kupusa,sarma,riba nisu za kucu ma koliko jak aspirator bio.moja svekrva tako radi,tako ja radila moja majka.ja kad jos malo omatorim i prdjemu kucu garant cu isto.
@tema šiš cevap.prilog riza i pire

sa ovim ljetnihm kuhinjama ste me vratili u djetinjstvo.bilo je normalno da je svaka kuca ima.meni se to i danas dopada.grah,kupusa,sarma,riba nisu za kucu ma koliko jak aspirator bio.moja svekrva tako radi,tako ja radila moja majka.ja kad jos malo omatorim i prdjemu kucu garant cu isto.
@tema šiš cevap.prilog riza i pire

ja sad planiram neko preurdjenje baste i hocu da napravim mesto za kotlic i posebno za crepulju..ako se to i kod vas zove isto tako..
to je mesto gde na pepelu mozes da ispeces hleb..
moja baka je na imanju koje imali na selu imala pored kuce i letnju kujnu sa ognjistem..na sred kujne je stajao veliki kotao u kome se kuvala hrana, a ispod njega u pepelu u posebnoj posudi bi uvek pekla hleb..nikad mirisniji i ukusniji hleb nisam jela..

ja sad planiram neko preurdjenje baste i hocu da napravim mesto za kotlic i posebno za crepulju..ako se to i kod vas zove isto tako..
to je mesto gde na pepelu mozes da ispeces hleb..
moja baka je na imanju koje imali na selu imala pored kuce i letnju kujnu sa ognjistem..na sred kujne je stajao veliki kotao u kome se kuvala hrana, a ispod njega u pepelu u posebnoj posudi bi uvek pekla hleb..nikad mirisniji i ukusniji hleb nisam jela..
zove se sač-ako na isto mislimo.ja kad god mogu pecem sve tu,pitu,hljeb,meso ,to je savrsenstvo.
sac.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back