Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se kuva pileca supa i pileci paprikas koji cu sutra da nosim u ledince,jer mama ima neki hepening u crkvi,a za danas za muske pravim pilav sa belim mesom,a ja cu na rucak kod mojih na skusu zapecenu u rerni sa povrcem

Poslednja izmena:
ja za malo dete imam dinstanu boraniju I svinjsku sniclu od juce, za velikog cu da kupim nesto kuvano u merkatoru kad podjem s posla. nisam sinoc mogla da kuvam. mm je na poslu do 19h, ja isto radim I nesto cu da pregrizem usput.

obožavaaaaaaaaaaaam miris dinstanog luka...obožavam miris hrane u kući....:zaljubljena:

hrana koju spremate i JEDETE ne može da smrdi...:rtfm:
Реално.
А коме смета нека је припрема у летњој кујници... додуше тиме ризикује да га Чичак дочека иза угла с маваши гери у вугла.
Видети претходну страницу гледе летњих кујница.
:cepanje:
:tambalamba:

Šta i kako da iskoristim sledeće namirnice : šampinjoni, krompir, zelen, mleko, sir... Od mesa baš i nemam nešto odmrznuto osim nekih "srpskih" kobasica koje se mogu brzo otkraviti.
U stvari, lupamo neke cevi i pločice po kupatilu pa nisam baš raspoložena za kuvanje, a i nemam ideju šta bi od ovoga moglo.

Šta i kako da iskoristim sledeće namirnice : šampinjoni, krompir, zelen, mleko, sir... Od mesa baš i nemam nešto odmrznuto osim nekih "srpskih" kobasica koje se mogu brzo otkraviti.
U stvari, lupamo neke cevi i pločice po kupatilu pa nisam baš raspoložena za kuvanje, a i nemam ideju šta bi od ovoga moglo.

skuvaj na kocke krompir na pola,a za to vreme proprzi malo sampinjone na listice
pa u tepsiju zajedno krompir i sampinjone,a zalijes sa sirom pomesanim sa malo mleka
od zeleni naravis malu griz corbicu

musaka sa sampinjonima :lol:

Heinz je najbolji kecap :super:

- - - - - - - - - -

nadam se da si isprala posle kupus i paradajz iz kose :mrgreen:

:hahaha:

meni je uvek upaljen ai misrisljava sveca u kuhinji
dobrim delom ``upije`` miris i ostane za njom samo miris ili vanile ili sumskog voca
sad ispada da sam neki frik, ali stvarno ne volim kucne mirise koji vuku na zaostale ustajale mirise kuvanja

jok! nisi!:mazi::malav: obavezno mi je prozor otvoren i ima nekog propuha kada se kuva i pored aspiratora...
a za "smrdljike" uvek posuda sa kipućom vodom i aromatične biljke

kvinsi miriše na kiseo kupus utata
:hahaha:

toliko ispisane urnebesne strane:zcepanje:
danas slobodan dan ko sta dohvati iz frizidera.

"lovački" ručak :)

@ tema: sinotj se kuhala juneća juhica sa šupljom koskom ( naravno su vrata od kuh bila zablindirana):mrgreen:

danas nema miomirisa, sem belog luka (:bljuc:) i kuvaniog rujnog vina sa biberom-ovo su
lekovi iz domatje radinosti protiv barabe koja mi ne da da dišem (virus) :(

skuvaj na kocke krompir na pola,a za to vreme proprzi malo sampinjone na listice
pa u tepsiju zajedno krompir i sampinjone,a zalijes sa sirom pomesanim sa malo mleka
od zeleni naravis malu griz corbicu
Дода тестенину са ЛУКОМ пропрженим на мастИ и ето насуво с к'омпиром.
Кувани на комадиће исецкани шампињони с белим луком и печеним паприкама као салата.

Obozavam.miris rucka u kuci.
I svecano obecavam, ako se ikad budem upoznavala sa nekom kuvaricom sa foruma, pre toga cu da skuvam rucak
i dodjem tako mirisljava... :zaljubljena:
jer se nikad specijalno ne presvlacim posle kuvanja...

Ono sto ja ne bih mogla je miris macke u kuci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back