Ovo je zaista dobro i TACNO, od rena- renka
....nama smesno, ali su oni bili snalazljivi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je zaista dobro i TACNO, od rena- renka

Uh kako dobro zvuci i izgleda torta.A torta? Torta je posebna prica. Ovo nije torta nego bomba! 800 gr cokolade. 3 fila, jedan je sa crnom, drugi sa mlecnom i treci sa belom.
Nazalost, ne mogu pokazati presek, jer je na poklon.
Pogledajte prilog 287252 Sacu, metnem glazuru.
 Sta bih dala za jedno parce.
 Sta bih dala za jedno parce. 

Krompir čorbu sa valjuščićima smo ručali. Za večeru ću da pohujem tikvice. A upravo mi se kuva fil za mađaricu.

...musaka sa tikvicama je u rerni, kad ce biti gotova ne zna se...al' nije ni vazno, pojesce se svakako
...ostala mi jos jedna tikvica pa mozda ovih dana ispohujem onako u rerni da vidim kako to izleda, vec sam rekla
volim, ali ne i da stojim toliko uz sporet....

jedna tikvica i 2 krompira, skuvas
ocijedish
zacinis s malo karija, maslinovog i soli
stajanje uz sporet 2 min max

...e vidis to nisam nikad probala, ajd bas cu cim pojedem ovu musaku, a to ce da traje jedno 3 dana

meni tikvice tako najbolje
a dobre je i kad ih isjeces na kolutice
sa sve korom
pa bacis na vruce maslinovo
u tavu i malo zacinis cim volis
ja stavim onaj shareni zacin bez aditiva
kad porumene to je to
Razbijem jedno, dva jajeta i dodajem brašno dok ne dobijem testo koje može da se mesi rukom. Onda to ukidam u čorbu.

Mi to zovemo tarana.
Obicno se se narenda na najsitnije rende

...moja musaka od tikvica, malo dijetalnija...bez pavlake, prelivena sa pola litra mleka i 2 jaja (domaca)

I za mene je tarana = testo rendano na najsitnije rende ... moja baba u Slavoniji je to tako pravila.
...moja musaka od tikvica, malo dijetalnija...bez pavlake, prelivena sa pola litra mleka i 2 jaja (domaca)
E]...Pogledajte prilog 287272.....Pogledajte prilog 287273[/QUOT
Musaka od tikvica izgleda super, uz to moš pojedeš vagon koliko je lagano
@ Danas na repertoaru ćuretji batak dinstan pa odkošten i zapečen, od dunsta i pasiranog povrtja iz njega (luk crni/beli celer, šargarepa, keleraba) sos/preliv za meso.
Izdinstani šampinjoni + integralni pirinač + 10-ak celih klobuka šampinjona + 2 na kolutove seckane tikvice ukuvano i zapečeno u rerni.
Zelena salata
Mnooooooogo jagoda
Danas na pijaci na dva mesta sveži vrganji .... oću/neću al razum je presudio, 1500 dinara po kilogramu je ipak previše. Videh danas i super lišće vinove loze na pijaci, pa mi se nešto po glavi mota ideja da napravim one grčke sarmice sutra
...ja je zato i volim sto moze da se jede opusteno...jos je ja jedem bez hleba, samo paradajiz uz to i super
...bilo i na mojoj pijai vinove loze vidim prodaju onako kao veze, e sad kakve su one unutra ko bi to znao....mada sva sreca pa ja nemam
takve ideje....srecom, mada ne kazem da ne bih jela kad bi drugi smotali
...i jagoda je bilo lepih, samo sam se ja vec izdusovoljila pa ne kupih....u pravu si to je bas, bas previse skupo, kad preteraju, bas preteraju
I u Makedoniji je ovo taranaMi to zovemo tarana.
Obicno se se narenda na najsitnije rende