Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeraaaaaa

fvd47p.jpg

Pogačice sa droždinom. Slikala sam ih toliko puta, ali xella rekla da ne voli ovu temu bez slika.

Ako, ako :D Super izgledaju :super:

Poslednja izmena od moderatora:
rolovano pile...
pile od 3 kg se ispangluje--odvoje se kosti osim krila...rasireno pile se posoli..pospe eko zacinom..premaze senfom...isece se kackavalj i panceta slanina-moze i domaca...sve se uvije i uveze kanapom tako da izgleda kao da je pile celo..okrene se na ledja...spolja se premaze senfom i pospe eko zacinom...stavi se u tepsiju-sipa 3dl vode..prekrije folijom i u zagrejanu rernu 1.5 sat...nakon toga se u tepsiju stave krompiri posoljeni...prekrije se folijom i pece jos 45 minuta...otkrije se da kozica dobije rumenu boju i servira...ovo je licno moja umotvorina....umesto kackavalja sam stavljao i kajmak...dobro je i tako...prijatno...

Mmmmm, zvuči fenomenalno! Biće isprobano. ;)

1 kg cvekle
1 kg šargarepe
1 kg limuna
1 kg šećera
5 l vode
Sameljete na vodenicu za mesu, u blenderu, ili kako god, cveklu, sargarepu i limun, dodate šećer i vodu, stoji dva dana - dobili ste izvanredan sok. Procedite na krupniju cedaljku i... uživate.

Код нас момачки, да им порасте фино, богуфалабогуфала, стим што су клинци јели помфрит ехехе
Е и да, карађокина је од свиње, ћурке опростите лол...

Prilozi

• kara.jpg
    kara.jpg
    33,5 KB · Pregleda: 14
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back