27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
g.pajo - prvo pa musko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Večeraaaaaa
![]()
Pogačice sa droždinom. Slikala sam ih toliko puta, ali xella rekla da ne voli ovu temu bez slika.

rolovano pile...
pile od 3 kg se ispangluje--odvoje se kosti osim krila...rasireno pile se posoli..pospe eko zacinom..premaze senfom...isece se kackavalj i panceta slanina-moze i domaca...sve se uvije i uveze kanapom tako da izgleda kao da je pile celo..okrene se na ledja...spolja se premaze senfom i pospe eko zacinom...stavi se u tepsiju-sipa 3dl vode..prekrije folijom i u zagrejanu rernu 1.5 sat...nakon toga se u tepsiju stave krompiri posoljeni...prekrije se folijom i pece jos 45 minuta...otkrije se da kozica dobije rumenu boju i servira...ovo je licno moja umotvorina....umesto kackavalja sam stavljao i kajmak...dobro je i tako...prijatno...
1 kg cvekle
1 kg šargarepe
1 kg limuna
1 kg šećera
5 l vode
Sameljete na vodenicu za mesu, u blenderu, ili kako god, cveklu, sargarepu i limun, dodate šećer i vodu, stoji dva dana - dobili ste izvanredan sok. Procedite na krupniju cedaljku i... uživate.
)))
) i to slanu, slatku, ljutu, u kojoj god kombinaciji bilo - bilo je odlično!ja sam mislila da se ta ladnjača pravi sa krompirom i nisam je volela kao mala
jer sam povezivala sa ladnim krompirom, a ko voli ladan krompir
gde je bokicca da kaže pravi li se sa krompirom ili ne?
cek i ja da se pohvalim,napravila sam onu razljevacu,ukusno,al masnooooooooo
![]()
ma ja sam procitala u receptu da se tepsija dobro namasti,pa je bilo i sakom i kapom,zato je masno.šta imaš unutra...
ako si stavljala kulen mora da bude masnija
kad staviš čajnu da ispržiš ona pusti mnogo masnoće
kulen ne jedem pa nisam sigurna ali mi liči na čajnu
Ladnjača ili razljevuša, mi smo je uvek pravili sa krompirom i jeli toplu (bez obzira na ime) i to slanu, slatku, ljutu, u kojoj god kombinaciji bilo - bilo je odlično!

Ladnjača se pravi sa krompirom.
Za ove razljevuše ne znam)))

O čemu ti to?

sad kad gledam sliku na kulinarici,zasto moja nije tako narasla?ona je narasla po negde,al tamo gde je tanka,tamo je bas tanka.ne znam dal sam trebala jaja da umutim onako belancau sam,pa zumanca,ja sam sve sa brasnom i mlekom odmah stuklahttp://www.coolinarika.com/recept/razlijevak/
xella nam ostavila recept danas
mozda kod vas
kod nas se ne pravi tako ladnjaca, a moja baka je pravi odavno i prvi put cujem za.krompir![]()
))cek i ja da se pohvalim,napravila sam onu razljevacu,ukusno,al masnooooooooo
![]()

dovoljno sam pasla na livadipa mogla si smokvo da stavis rukolu pa da bude posno![]()

Ladnjača se pravi sa krompirom.
Za ove razljevuše ne znam)))

dovoljno sam pasla na livadi
hoce mi neko reci dal sam trebala prvo belanca,pa...