-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
pa to, isto ko kad sam napravila zvezdice od cimeta
samo što su bile okrugle i zaboravila sam cimet
što se meni dešavaju te stvari? =D
nemam reputacijeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to, isto ko kad sam napravila zvezdice od cimeta
samo što su bile okrugle i zaboravila sam cimet
što se meni dešavaju te stvari? =D
nemam reputacijenemam reputacije
evo recept za pilece cufte punjene fetom
u secku iseckati sitno pola kile belog pileceg mesa, 1 manju glavicu crnog luka i 2 cena belog (naravno prethodno sve sitnije naseckati da vam ne bi secko trokirao)
u to dodati jedno jaje, kasicicu aleve paprike, soli i bibera po ukusu i prezle kolko da se umesi smesa koju cete moci oblikovati lepo
nauljite ruke uzimate smesu od mesa, u sredinu stavite parce fete i zatvorite sa svih strana praveci cuftice (velicina cuftica i fete unutra nek bude po vasem ukusu, ja sam pravila ove king size)
proprzite ih kratko u tiganju, stavite u tepsiju, umutite 2 jajeta sa jednom pavlakom i 3 deci mleka, posolite to po ukusu i dodate persuna, pa prelijete cufte i stavite da se peku i zagrejanu renu na 200 dok se sve lepo ne zapece... eto...

nas rucak
morski raznjici i lignje punjene gamborima
dragi je sve pekao dok sam ja prala sudje<3
salata rukola i malo fete
eto....
inace da se pohvalim gvozdje mi je 33,3a i svi ostali rezultati odlicni, tako da ne moram nikakva cuda piti za KS
Uploaded with ImageShack.us
...a one ćufte bolje puni nekim kačkavaljem..lepše je kada se seče a ono ocmoljeno 

tarator salata, neko je zove po grčki neko po naški: )))
jogurt, rendani krastavac i beli lukac
ma može kako god![]()

napravi jabuke u šlafroku, da ne kažem pohovane jabuke...nista kazes svanulo pa se ne vide zvezdice)))
...inace ja vec dva dana mastam da napravim neki kolac slican onim mafiima
sa jabukama i cimetom, i posto znam da cu to sama jesti, sve se ubedjujem da
mi to nista ne treba, a pocecu da ih sanjam...
napravi jabuke u šlafroku, da ne kažem pohovane jabuke
samo krneš dosta cimeta, samo ne znam gde, dal u testo il da natrljaš jabuke, tu može neko stručniji da se javi?
jest im mana što su pohovane, ali im je vrlina što možeš da napraviš tačno onoliko koliko ti možeš da pojedeš
a da, hvala vam na reputacijama za moje nesrećne dogodovštine =)

Tkoji ti taj tzatziki preliv![]()

Samo da mahnem mojim kuvaricama...
Jedan ogroman poljubac od mene i mog cvrcka...
Kuvanje smo zaboravili... baba nam je tu pa kuva, evo danas pravi one pilece stapice u rerni...
čuvajte se ,ima vremena za kuvanje