parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
znači proganja me
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta pita što je postavila mmicica jeste mađarica. Samo što su je tu krstili kao karamel kocke, ili kako već...
čekamo da nas posete momkovi roditelji, on postavio sto, ja sve spremila
Pogledajte prilog 232953Pogledajte prilog 232970Pogledajte prilog 232971

ju, što lepo izgleda, ko ona domaćicina pita što ne mogu da je prebolim jer sam rešila da ne pravimn išta slatko
zato sam ja jela sojine komadiće u paradajz sosu sa prazilukom
ukusnije je nego što zvuči =(
Ta pita što je postavila mmicica jeste mađarica. Samo što su je tu krstili kao karamel kocke, ili kako već...
..opa Bejbi, mislim da si sa ovom vecerom kod njih prosla sve testove, sin nece biti gladan to je sigurno![]()
Kod mene se fil za mađaricu pravi tako što se karameliše šećer.![]()

nemam poma sta da kuvam danas
nocas sin dosao sa ekskurzije, ko zna kad ce da se probudi
cerka otisla u susedni grad na utakmicu
a ja planiram sa muzem da malo majem gradom, sajmom tehnike i naucnih dostignuca - to je inace buvljak, ali onaj dotako sam dno zivota....
i kad i sta na brzu brzinu da skuvam a da majanje ne skratim.....![]()

То црвено су прстаци.izgleda savršeno
ja sam danaas za ručak pravila morske plodove jer mi bilo najbrže a i sin koji ih ne voli je na ekskurziji tako da smo ćera muž i ja uživali
sprema se za 20 minuta
morski plodovi koje ja i ne kupujem kao takve, više mi se isplati da kupujem pojedinačno gambore, lignje, dagnje, kad nađem hobotnicu, ali to baš retko, i oni crveni štapići kao od krabe ustvari ko zna od čega - tako ja napravim odnos koji mi se više sviđa u odnosu na onaj kad se kupi gotova mešavina plodova, pošto smnajim dagnje a povećam gambore....mada koliko ovi moji vole na kraju će ispasti da stavljam samo gambore
elem sve to se nasecka sitno prokuva u vodi gde je dodat rutmarin, biber, malo bosiljka i beli luk, malo vina
u međuvremenu kuva se testenina, taljatele uglavnom ili spirale
kad su plodovi kuvani, vrlo brzo, petnaestak min je dovoljno, ocedim ih i dodam onu biljnu pavlaku, jedno malo pakovanje, pola minuta propržim i pomešam sa oceđenom ispranom testeninom, dodam maslinovo ulje i ubijem se od jedenja....

Zamisli...kineskaq piletina sa slaninom![]()

evo recept za pilece cufte punjene fetom
u secku iseckati sitno pola kile belog pileceg mesa, 1 manju glavicu crnog luka i 2 cena belog (naravno prethodno sve sitnije naseckati da vam ne bi secko trokirao)
u to dodati jedno jaje, kasicicu aleve paprike, soli i bibera po ukusu i prezle kolko da se umesi smesa koju cete moci oblikovati lepo
nauljite ruke uzimate smesu od mesa, u sredinu stavite parce fete i zatvorite sa svih strana praveci cuftice (velicina cuftica i fete unutra nek bude po vasem ukusu, ja sam pravila ove king size)
proprzite ih kratko u tiganju, stavite u tepsiju, umutite 2 jajeta sa jednom pavlakom i 3 deci mleka, posolite to po ukusu i dodate persuna, pa prelijete cufte i stavite da se peku i zagrejanu renu na 200 dok se sve lepo ne zapece... eto...
Mozes da spremis ovo http://skuvajme.com/2012/04/06/kineska-piletina-sa-graskom/
Ekstra brzo, a preukusno![]()
Moz se majes ceo dan![]()
Danas će moji ukućani da spremaju ručak, ja sam mrtva bolesna...
Tako da šta god da spreme, to će i kusati...
..super su...znam da bas ne savetuju i da nisu "zdrava", ali su mi najdrazi od sve piletine....Želim ti brzo ozdravljenje !!!!!
I ja sam bolesna već dva dana i danas sam stavljena na poštedu. Mada se sve vreme glupiram na forumu.
Zato sam izabrala nešto što se brzo sprema, krilca, pire i supa iz kesice.
Pogledajte prilog 233109

)))pa to, isto ko kad sam napravila zvezdice od cimeta
samo što su bile okrugle i zaboravila sam cimet
što se meni dešavaju te stvari? =D
sta ima veze sta si stavila i kako se zove, ako je bilo dobro.pa to, isto ko kad sam napravila zvezdice od cimeta
samo što su bile okrugle i zaboravila sam cimet
što se meni dešavaju te stvari? =D
)))