Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo recept za pilece cufte punjene fetom

u secku iseckati sitno pola kile belog pileceg mesa, 1 manju glavicu crnog luka i 2 cena belog (naravno prethodno sve sitnije naseckati da vam ne bi secko trokirao :) )
u to dodati jedno jaje, kasicicu aleve paprike, soli i bibera po ukusu i prezle kolko da se umesi smesa koju cete moci oblikovati lepo
nauljite ruke uzimate smesu od mesa, u sredinu stavite parce fete i zatvorite sa svih strana praveci cuftice (velicina cuftica i fete unutra nek bude po vasem ukusu, ja sam pravila ove king size :D )
proprzite ih kratko u tiganju, stavite u tepsiju, umutite 2 jajeta sa jednom pavlakom i 3 deci mleka, posolite to po ukusu i dodate persuna, pa prelijete cufte i stavite da se peku i zagrejanu renu na 200 dok se sve lepo ne zapece... eto...

OVO moram da praviiim :zaljubljena:

nas rucak
morski raznjici i lignje punjene gamborima
dragi je sve pekao dok sam ja prala sudje :) <3

salata rukola i malo fete

eto....

inace da se pohvalim gvozdje mi je 33,3 :) a i svi ostali rezultati odlicni, tako da ne moram nikakva cuda piti za KS :)

Uploaded with ImageShack.us

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ZA OvO ubijam :) :heart:...a one ćufte bolje puni nekim kačkavaljem..lepše je kada se seče a ono ocmoljeno :cmok2:

obožavam salaticeeeeee: )))
ova je sa štapićima od tune i tzatziki prelivom, mljac

ssa51821.jpg

ssa51823.jpg

• Podržavam
Reactions: Tol
...nista kazes svanulo pa se ne vide zvezdice:))))
...inace ja vec dva dana mastam da napravim neki kolac slican onim mafiima
sa jabukama i cimetom, i posto znam da cu to sama jesti, sve se ubedjujem da
mi to nista ne treba, a pocecu da ih sanjam...
napravi jabuke u šlafroku, da ne kažem pohovane jabuke
samo krneš dosta cimeta, samo ne znam gde, dal u testo il da natrljaš jabuke, tu može neko stručniji da se javi?
jest im mana što su pohovane, ali im je vrlina što možeš da napraviš tačno onoliko koliko ti možeš da pojedeš

a da, hvala vam na reputacijama za moje nesrećne dogodovštine =)

napravi jabuke u šlafroku, da ne kažem pohovane jabuke
samo krneš dosta cimeta, samo ne znam gde, dal u testo il da natrljaš jabuke, tu može neko stručniji da se javi?
jest im mana što su pohovane, ali im je vrlina što možeš da napraviš tačno onoliko koliko ti možeš da pojedeš

a da, hvala vam na reputacijama za moje nesrećne dogodovštine =)

...e, da li bi to moglo da se tako pohovano stavi na pek papir i ispece u rerni?? kako bi to izgledalo?
...ne volim to przeno, jedva se i ovako borim sa ne jedenjem svega sto goji, nekad i ne uspem, ali
se trudim...
...cimet bih ja ubacila u testo, a malo bih i posula po jabukama...nece da pokvari...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back