Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
cili sa mesom, al bez pasulja, salata avokado i paradajz i malo crnog vina uz sve to 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(ljudi ljudi pečem druge išlere u životu okačiću sliku kad ih ispečem ako uspem a red bi bio umesto da kupim cigare i koještarije ja sam kupila materijal za nji![]()
(

), vinski koktel-peciva, ali od integralnog brasna... 

Mimoza salata...nadam se da znate kako se praviJa danas spremam čorbicu od zelja i drugog povrća, sa ćuretinom i nešto malo mlevene junetine. Osim toga, prosto nisam imala ideju šta ću. I shvatim da ima toliko kuvanih jaja, da treba polako da počnem da ih trošim. Ustvari, već sam počela, juče sam za doručak pravila onu, neki dan spominjanu, riblju paštetu. A za danas sam odlučila rolat sa mesom, a unutra cela kuvana jaja. To volimo i što da ne. I krompir uz to, ali još nisam odlučila na koji način, verovatno će biti pire, nekako mi najbolje ide uz to. Mm će, u povratku sa posla da kupi zelenu salatu i milina od ručkića
Inače, žene, koje vi ideje imate, kako planirate da utrošite ova silna kuvana jaja?![]()
Ako mene pitas, a ne moras, odlicno izgledaju.
Cokolada kao dekoracija nikada ne moze lose da izgleda i bas ima lep sjaj...verujem da su i ukusni.![]()
..danas Parkinu salatu od mladih krompirica....tamo takodje idu kuvana jaja....
kakva je to salata
moja mama u krompir salatu stavi i luk i jaja kuvana
to mi je jedna od omiljenih salata
al ne znam kakve jos salate s krompirom postoje
...od prilike je to, to, samo malo jos "oplemenjena"....evo link...http://zloprase.com/glavna-jela/salata-od-mladog-krompira/
..ahaha...nema sanse da se upropasti...ja sam umesto jogurta stavila kiselu pavlaku, dodala jedan zdenka sir...i sjedinila toplo....ispalo je fenomenalno....
..u taj preliv sam sipala vrlo malo majoneza vise zbog ukusa, pavlake jednu kasiku...posto sam imala samo 6-7 mladih krompirica, velicine oraha...
..meni ce to biti danas rucak, a sutra prilog uz neku ribu, samo da smislim koju.....
danima sam se prejedal svega i svačega i sada mi se jede nešto lagano, a ukusno, neko povrće bareno, možda brokoli ili grilovane tikvice i zelena salata
dajte neki prelodg ako imate

ma da,verovatno ću da iskombinujem brokoli i tikvicu grilovanu, sa zelenom salatom, baš mi se tako nešto jede, lagano skroz