Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uuuuuuuuuuuuuuuu onda ne znas sta si propustila..
izrendana sveza cvekla, izrendana sargarepa..preliv - morska so, jabukovo sirce i kasika meda..
pa da cujem utisak ;)

O, daaa, jedna od omiljenih... :) ...svjeza cvekla je neuporedivo ukusnija...:ok:
...moze i rendana jabuka, posto nekad mrkva i cvekla znaju biti "suvoparne", tj. jabuka doda na socnosti... (a moze i cjedjeni bijeli luk :rumenko:)

Prilozi

• DSCN8914.jpg
    DSCN8914.jpg
    48,4 KB · Pregleda: 7
O, daaa, jedna od omiljenih... :) ...svjeza cvekla je neuporedivo ukusnija...:ok:
...moze i rendana jabuka, posto nekad mrkva i cvekla znaju biti "suvoparne", tj. jabuka doda na socnosti... (a moze i cjedjeni bijeli luk :rumenko:)

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
sto ja uvek dobijem ovo obavestenje?
tab :heart: moze pomoc prijatelja :flert:

:ok: za salaticu..a beli luk u svezem obliku onda kad dolaze gosti za koje ne zelimo da se dugo zadrzavaju :lol:

mislim da se njoke zamrzavaju tako da kada ih napravis, sveze, stavis ih na neku tacnu kao npr, kada hoces da zamrznes gomboce
stavis u friz i kada se zamrznu onda ih popakujes u kesu i ubacis u friz...
jer bi ti se u suprotnom zalepile jedna za drugu pa to bas i ne bi bilo super kada pozelis da ih iskoristis ;)
re sada nek me neko izpravi ako gresim :)

ja bih isto tako. I mislila sam da ću da ih zamrzavam prošle nedelje kad sam pravila, ali se pojelo

Nego, imam problem. Pravim nugat tortu i kore mi pale.:(
Lepo su narasle dok su se pekle i bile vazdušaste i sve kako treba i kad sam ih izvadila iz modle za tortu na dasku, lepo vidim kako padaju i smanjuju se :sad2:
Gde sam pogrešila :think:

odlična, ja tu salatu najviše jedem zimi, s tim što ja koristim crveni luk umesto jabuke:D

gotov je hleb, ko onaj iz Maxi-ja, samo bez susama: )))

scaled.php
scaled.php

Aj pomagajte
kako skuvati lece a da nema sargarepu ni neko dimljeno meso a da bude ukusnoooo :(

Ja je ne volim bas, ali moji je jedu pa spremam. Varivo kao i Emocija, a vise je spremim i kao salatu: skuvana, ocedjena i ohladjena leca, ubacim sitno iseckan praziluk, iseckane masline, moze plus ko voli iseckane paprike iz tursije, zacinim maslinovim uljem i nekim balzamiko sircetom (ili malo jabukovog) i odlicno bude.
Moji vole uz tunjevinu, ali vole i kao prilog uz nesto drugo.

Napravila sam piletinu sa šampinjonima i kukuruzom... i ragu čorba...

bez slika ne verujemo:rtfm:
:p

Aha,operem ga,izbockam na par mesta viljsukom,12 min i gotovo,takvog ga koristim ili za krompir ili bilo koju drugu salatu ali i ovako kao prilog uz neko meso.

a ja nikako da nagovorim moje da kupimo jednu...
zapravo,,nemamo gde da je stavimo:think:

moram da nabavim mikrotalasnu obzirom da obožavam krompir u ljuski, pečen u foliji u rerni( al postupak traje baš dugo) pa još dok je onako vreo da rasečem na četiri dela i između vrućih kriški da stavim sir da se otopi ili maslaca, predobro, sad mi se to jede: )))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back