šta kupujete mami za rođendan...?

jao sto mi se nesto pise:mrgreen:
znam da je zaebancija,al koga boli...
e tu sam u velikoj muci
kupim mami kremu,nadjem je posle mesec dana neotvorenu
kupim joj knjigu,vidim da nije otvarana
kupim joj jednom tri cd mokranjceve rukoveti,ona slusa klasiku,posle pola godine nije skinula ni celofan
ja popiiizdim,ona kaze,pa nisam stigla :(
njoj nista ne treba ona nista ne zeli...
muka bre

ja isto svojoj 50+ kreme, knjige (al ne da joj se više čitati, uspava se knjigom, sad fura audio knjige pa je našla neki svoj sajt i skida odatle pa sluša sa moba), uplatila joj masažu, kupim neki saksiju veliku (voli cvijeće)... neku majicu/džemper...

mogla bih sad početi skupljati da joj dogodine kupim parfem neki, to nisam nikad, jer nikad nisam skupila više od 50 km za njen rođendan...
a i da imam - odakle mi :P

ccccc...kake su vam to mame:cistinaocare:ja bre lepo kazem ocu kremu tu itu.ocu parfem taj i taj i tako...vece stvari kupimnpr.tashna koju ja ocu i ondak na tzaj dan samo kazem pljunite pare:lol:

e to ne priznajem kao poklon
poklon mi je kad je nesto upakovano u sarenu hartiju,a ja ne znam sta je unutra
pa se iznenadim,sta god da je
tako meni jedne godine crnogorac rekao ,razmisljao sam da ti kupim sat ili ogrlicu za rodjendan,sta bi htela
e htela bih nesto trece sto necu znati sta je:evil:
a drugi put mene uvredio kad mi je rekao da je njemu zelja da me povede u kupovinu da izaberem neku haljinu,a on da plati
zivota ti,nadji ti neku sponzorusicu pa je vodaj ko tele,pokazuj i kupuj...
e da pricam sa jednim drugarom koji prodaje polovne automobile,kaze zvala neka riba par puta za bmw,kaze doci ce sa deckom da joj ga kupi
dosli oni,ovaj poceo da se cenka,drug nece da spusti cenu i na kraju "decko" kaze,pa ja nemam toliko para
kaze meni drug,meni doslo da mu kazem,e moj druze sto si ebo,ebo si...nema vise

- - - - - - - - - -

ne znam zasto sam ovo napisala
malo sam zbunjena od jutros

ma nista ne kupujem, a ne ni meni niko, osim poneka zenica. nekidan bio u banci i trebao da prebacim neku knjizicu na sebe i pita me sluzbenica djevojacko prezime mame i ja nisam znao :))
a ne znam ni kad joj je rodjendan, a stari ima neka 2 datuma, i nisam siguran koji je pravi, nema shta, bas sam privrzen porodici i pun empatije i ljubavi <3 :))))

Uh, mana je komlikovana.....ili kreme ili cvece u saksiji....garderobu ni ona sama ne moze da kupi a knjige ne cita.

Inace ja odavno narucujem poklone, tj svi u blizoj familiji. Cak i cerka, iako njoj uvek kupim jos nesto sto bude iznenadjenje.
Jednostavno, izbegavamo bacanje para.....koliko god to grozno zvucalo

Back