Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.229
dakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
da nije isfurano neko njesra
/??
ty
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
/??
ty
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije rekao čijojPrvo, treba imati devojku.jelte.
U pravu si, kćeri.Pa nije rekao čijoj![]()
teglu kiselih krastavaca od 650 g,lepo upakovano u sjajni papir i obavezno sa crvenom mašnomdakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
/??
ty
naravnoi posle ih skine,mislimmm![]()
najlepše i originalnoJa planiram mojoj da poklonim rucno radjemu kutiju za nakit...volim tako da poklanjam rucnonpravljne stvari samo za njih.
Svaka čast, momčino. Originalno.Ja planiram mojoj da poklonim rucno radjemu kutiju za nakit...volim tako da poklanjam rucnonpravljne stvari samo za njih.
Pa da...nekako te rucno naprabljene stvari imaju dusu a i pokazuju naklonost vise nego nesto masovno proizvedeno jer si izdvojilo vreme da sam smislis i napravis nesto sto mislis da ce se drugoj osobi svidetinajlepše i originalno![]()
jako si duhovit, mora da je tvoja zena jako srecna sto te ima.teglu kiselih krastavaca od 650 g,lepo upakovano u sjajni papir i obavezno sa crvenom mašnom
To ide za uskrs vise xDКупи зеца.
Ако јој се не свиди, рерна увек ради..To ide za uskrs vise xD
Tako je, tu neće promašiti, ako ne zna koji valja zna koji je skupParfem
To je vec otrcano...a i salje pruku "draga smrduckas,evo ri nesto da mirises bolje"Parfem
Nije zec za pecenje zilav je...on je najbolki da se dinsta o ako s belim lukom xDАко јој се не свиди, рерна увек ради..![]()