sto ti, a i on, povremeno dolazite u USA, ne znaci da razumete dogadjanja i političke igre koje se ovde svakodnevno vode..
@Foggo iskreno
,,,uopshte me ne interesuje kako se te partije ponashaju unutar USA,,,
,,, jedino merilo po kojem se vodim je ono kako se demokrate ili republikanci ponashaju ovde u Evropi,,,i konkretno u moju zemlju,,,i za chije vreme su se desile sharene "revolucije" i navodno donoshenje "demokratskih" politichkih klika na vlast,,,
,,,naj veća crnila i politichke bede u moju zemlju se desile za vreme demokrata i njihovog eksponenta sorosha krvopije,,,
/taj tip je vadio zlatne zube i krao vrednosti od svojih Jevreja za vreme dok je bio u koncentracionom logoru/,,, pa sada ti vidi o kakvom monstrumu prichamo ,,,
,,,uvek kada su demokrate na vlasti USA izigravaju svetskog policajca,,, i josh mnogo shto shta,,,
,,,u proshlom mandatu Trampa,,,za prvi put u istoriji USA svih shest nosacha aviona bili su ukotvljeni u svoje luke unutar USA,,,
,,,samo iznosim moje lichno loshe iskustvo na tlu Evrope kada su na vlast levi demokrati,,,
,,,a ti i dalje glasaj za onoga ko je pi tebi bolji,,,
,,,/iPS,,,ako moderatori misle da moj post nije primeran za ovde neka se brishe,,,

/,,,