Šta kada nema poverenja?

Kako rešavate odnos u kojem osećate da nemate poverenja?

Znači, imate osećaj jednostavno, neke stvari ne štimaju, nešto vam ne da mira.
Sa nekom drugom osobom toga nema, a sa nekom to postoji.

Znači pitate, neko vam odgovori, pitanja su tipa o odnosu, o drugim osobama, o viđanju sa drugim osobama, o planovima, šta god, ali stalno stoji to da ostaje nešto nedorečeno, nejasno i na kraju ne znate da li je to sve tako.

Jeste li imali to nekad? Kako se to rešava?
Dajem sansu da vidim sta ce se desiti, ponekad je to samo tvoja nesigurnost prema nekoj osobi.

Znači pitate, neko vam odgovori, pitanja su tipa o odnosu, o drugim osobama, o viđanju sa drugim osobama, o planovima, šta god, ali stalno stoji to da ostaje nešto nedorečeno, nejasno i na kraju ne znate da li je to sve tako.

ukradem joj tek pristiglu platu dok se tusira posle sexa, da vidim kako ce da reaguje kad primeti da je nema.

ako pohisterise a nije bila nadrkana, znaci da joj je lova vaznija od mene, onda joj vratim i dodam jos za sex pa zapalim. ako inteligentno pocne da podyebava i smejulji se, znam da sam joj vazniji od materijalnog a posto sam alergican na zenska cilemile sranja, opet joj vratim ali nista joj ne dodam i takodje zapalim.

jedina koja prolazi je ona koja kaze nisi trebao da mi ukrades, uzmi koliko ti treba....e onda sam svestan da je ta ona prava i naravno, vratim joj platu ali onda je postanem ko cile mile placipicka da joj se sususmuljim oko njenog uvca, bradavica i klice, te me ona odhebe, a ustvari i to sam hteo u pocetku jer mi idu na q zene sa karakterom.

Stavim je ovde na ignore listu.

Žene van ovog foruma ne poznajem, a ni sa ovima odavde se ne družim u stvarnom životu 🤣

"Samo glupi ljudi pričaju SVE što zaista misle tj. potpuno su iskreni" - ovo je svojevremno izjavio Čeda Antić (onaj novopečeni Vučićev bot - profesor "koji želi da predaje" :) )...

Neki ljudi smatraju da je on vrlo pametan (ne znam da li su u pravu jer ja nisam mnogo pametan...ali ponekad kontempliram o toj Čedinoj izjavi)

Poslednja izmena:
"Samo glupi ljudi pričaju SVE što zaista misle tj. potpuno su iskreni" - ovo je svojevremno izjavio Čeda Antić (onaj novopečeni Vučićev bot - profesor "koji želi da predaje" :) )...

Neki ljudi smatraju da je on vrlo pametan (ne znam da li su u pravu jer ja nisam mnogo pametan...ali ponekad kontempliram o toj Čedinoj izjavi)

Ne priča se svakome sve. Posebno u javnosti.

P znas kako.
Prvo po meni postoje dve vrste poverenja.
Prvo je ono inicijalno koje osetis tek kada se upoznas s nekom osobom. ona razlika u odnosu na druge gde se prepoznate i prosto to krene tako i fenomenalan je osecaj, jer imate to poverenje i mora da bude tako. Ako krene s nepoverenjem uz nekakvo zavodjenje i sta vec to je bez veze.
Drugo je ono sto izgrads s tom osobom vremenom. Pretpostavicu da spisateljica posta misli na to.
E, za to poverenje je potrebno i obostrano razumevanje. Jer dzaba ako nekoga ne prihvatas u svoj svet i durga strana tebe ako se ne kapirate. Ne kapirate te svoje svetove kao i taj zajednicki svet koji gradite.
Dakle sta je resenje ako dodje do toga.
Pa svako ima za svoj svet. Ja joj u nekom trenutku pridjem, kad smo opusteni i na uvo joj nezno sapnem: ljubavi, treba da razgovaramo malo o necemu, osecam da smo se malo negde mimoisli i zelim da znas da je sve to ok, mozda nekome treba malo zadrske na neko vreme. Samo da znas da sam tu i da je sve ou kej. I onda je pustim da se kuva sama lepo, ko zhaba.

Potpuno, bezuslovno povjerenje je najgluplja stvar koju može da ponudi muško ili žensko bilo kome. Uvijek ostaviti malo nepovjerenja sa strane.
Ljudi žive u braku 50 godina pa ne znaju sve jedno o drugome. Zašto bi i trebali da znaju?!
I u ljubavi vrijedi ono:
,,Živimo kao da će sto godina biti mir, a spremajmo se kao da će sutra izbiti rat.”

Potpuno, bezuslovno povjerenje je najgluplja stvar koju može da ponudi muško ili žensko bilo kome. Uvijek ostaviti malo nepovjerenja sa strane.
Ljudi žive u braku 50 godina pa ne znaju sve jedno o drugome. Zašto bi i trebali da znaju?!
I u ljubavi vrijedi ono:
,,Živimo kao da će sto godina biti mir, a spremajmo se kao da će sutra izbiti rat.”
Uz dozu tradicionalnog preterivanja jesi generalno u pravu :lol:

I u ljubavi vrijedi ono:

Mda to nije tako loše kada si u braku, možda.
Međutim kada se sa nekim retko viđaš i čuješ onda nema ničega što bi spajalo osim te neke otvorenosti.

pa kada je nedoreceno uglavnom nedorecena strana ustvari ne zeli da bude sa tobom,bira izmedju dve osobe ili jednostavno nije za vezu.. verovatno se resava tako sto pronadjes nekog sa istim zeljama.

Back