Šta kada nema poverenja?

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
42.265
Kako rešavate odnos u kojem osećate da nemate poverenja?

Znači, imate osećaj jednostavno, neke stvari ne štimaju, nešto vam ne da mira.
Sa nekom drugom osobom toga nema, a sa nekom to postoji.

Znači pitate, neko vam odgovori, pitanja su tipa o odnosu, o drugim osobama, o viđanju sa drugim osobama, o planovima, šta god, ali stalno stoji to da ostaje nešto nedorečeno, nejasno i na kraju ne znate da li je to sve tako.

Jeste li imali to nekad? Kako se to rešava?

Znači pitate, neko vam odgovori, pitanja su tipa o odnosu, o drugim osobama, o viđanju sa drugim osobama, o planovima, šta god, ali stalno stoji to da ostaje nešto nedorečeno, nejasno i na kraju ne znate da li je to sve tako.

Priznaj da si otvorila ovu temu jer ti je bilo dosadno. Isto kao da si pitala šta radite kad ste žedni.😁

Pa to je gore nego da se sexa sa strane.

Jedino gore od toga je da glasa za SNS.

Objektivno.

mda, baš ;)

Kad su ljudi žedni piće vodu jel, a mene zanima da li su ljudi ovo osetili i šta su tada radili. Jer se radi samo o osećaju.
Мени таква врста осећаја не дозвољава да уђем у однос, једноставно ме жуља.
А када имам лош осећај, не могу да се отворим, препустим и боље је одустати.

Pa da, ne mora ni da se radi o klasičnoj vezi. Odnos koji god. Izaziva nepoverenje

Mada ima naznaka, kada neko misli da u pojedinim situacijama ne treba reći istinu, treba zaobići, prećutati. No, većina to radi, ali mora biti da je moj mozak vrlo transparentan i očekuje isto.

Partnerski odnos?
Pa čim nedostaje poverenje tj. prisutna je sumnja onda tu nema o čemu da se razgovara.
Чим се укаже сумња, нешто је сумњиво онда одма до виђења ?

јел се прво погледа да ли се та сумња дуже мало изражава и у више ствари је присутна? или се можда сумња и потврди или отклони ?

ово у случају да су двоје већ партнери и у вези...

пре уласка у везу или однос то је сасвим нормално
апсолутно

mda, baš ;)

Kad su ljudi žedni piće vodu jel, a mene zanima da li su ljudi ovo osetili i šta su tada radili. Jer se radi samo o osećaju.
то се профи одради, методе провере , уређаји за праћење, прислушкивање , уз подношење самом себи извештаја о кретању дотичне и контактима у последња 24 сата или шта већ :mrgreen:

упс , није то дозвољено законски, ако вас провале можете одговарати, немој после реко ми кеп... :lol:

то се профи одради, методе провере , уређаји за праћење, прислушкивање , уз подношење самом себи иѕвештаја о кретању дотичне и контактима у последња 24 сата или шта већ :mrgreen:

упс , није то дозвољено законски, ако вас провале можете одговарати, немој после реко ми кеп... :lol:
Па види капетане..моје искуство је да се лепа веза са поверењем изгради када се људи полако упознају, упознају пријатеље, колеге, разне ситуације откривају карактер, сазнају да имају можда и заједничке познанике, сазна се по нешто о прошлости, виђењу карактера из друге перспективе..
Тада обично нема касније изненађења. Знаш са ким имаш посла, још ако ти прија - бинго!

Па види капетане..моје искуство је да се лепа веза са поверењем изгради када се људи полако упознају, упознају пријатеље, колеге, разне ситуације откривају карактер, сазнају да имају можда и заједничке познанике, сазна се по нешто о прошлости, виђењу карактера из друге перспективе..
Тада обично нема касније изненађења. Знаш са ким имаш посла, још ако ти прија - бинго!
апосолутно тачно од речи до речи.

полако лагано...

само до тада прије но се упозна карактер не брзати са везивањем

почните прво са рутинском провером -
једно другом покажите уверење о некажњавању

али не оно од суда, јер је ту у последњих пет година колко већ дал је поднета истрага и слично ...

но од полиције, ту је од памтивјека или ти што би рекло ту вам се зна и име бабице :mrgreen:

дакле кренете од тога да није лопингер и муљатор, наркос ил слично...

после кренути на медицинску документацију :
није само тест на аидс или хпв
много ту заебанција има, дакле

брис уретре (хламидија је неко заебано срање кажу)
уринокултура
брис језика и усне дупље на бакетирје, гљивице...

лекарско уверење да у породици није било махнитих и лечених у ковину или вршцу

каква су времена почело битно бити и политичко опредељење ?

то је бар лако проверити, закажете му састанак у време неког скупа снс у вашем граду или неђе у околини где год, они се данас често возе по ескурзијама... па ако почне да муља као не могу тада а ви у контролу ...

Back