A sta reci o decku koji Vam se nabacuje dva meseca i prica sve lepo,kako je kao ja,da je romantican,emotivan,mastovit,prvo,imao je devojku,a nakon dva meseca da je hladan,nije romantican,ne mastovit,da nije nikada imao devojku,prvo nije nevin,onda jeste.Sve je to laž.Skoro sam ga odblokirala,inace sam rekla da sam zauzeta tad kad se nabacivao,jer smo se on i ja upoznali preko mreze,kako bih nekoga bolje upoznala,krenula sam i prihvatila dopisivanje,ali se cuveni susret uzivo nije ostvario,jer bas kad sam odlucila da izadjem sa njim,on je rekao da ne veruje da bi mogli da budemo zajedno.Tad kad je on hteo da izadjemo,ja nisam htela,jer ga nisam poznavala.A i sad ga ne znam uzivo.Šta reći o takvoj osobi?Kad sam mu rekla da sam raskinula sa deckom,nije me ni pozvao na dejt.Od jednom tokom konverzacije je poceo da prica kako on nikad nece imati devojku,jer ne prilazi ni jednoj,ne zove na dejt itd.A tad kad mi se nabacivao umeo je da me pozove na dejt.Bas sam ga juce odblokirala i rekao mi je da je odneo laptop na popravku i pored laptopa video mnogo toga.A ja sam rekla sta si jos video?Rekao je mnogo zgodnih devojaka sa kojima bih imao seks.Prica mi pricu kako nece devojku vec samo seks.A kad sam ja rekla,vidis,ti si hteo mene samo da iskoristis seksualno,pa ti nije poslo kako treba,on je rekao nije tako,nikada ne bih lagao kad su emocije u pitanju.Emocije preko slike na profilu ne postoje.Ako ga interesujem neka me pozove na dejt,a ne da me smara sa dopisivanjem,a ni ne znam ga uzivo