Sta Jovan Deretic hoce?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja imam 3 rodjena brata, ja sam plave kose i bijele kozhe, jedan je plave kose i kozhe "srednje boje", ova dva ostala crni ko mrak. Tako da to sa bojama nista ne znaci

.. ја сам до четврте, пете био бео, онда ми је коса потамнела, а сваки пут кад' се вратим са мора коса ми, јако, посветли, а преко зиме потамни...

Ajd ne lupetaj. Ako se ne potrudis ne mozes ni da ga vidis. Samo ako zapucas na interrnet.,
A zliovci ne silaze s medija.
Mucni malo glavom. To su samo razliciti vidovi antisrpskog delovanja, vrlo perfidna manipulacija, jedni su direktni, i otvoreno rade protiv Srbije, oni odvlace svu paznju i energiju, dok ovi drugi, kao, zabranjeni, izigravaju patriote i sludjuju narod, svako tu ima svoj zadatak.

Pošto si kao volina sedeo na predavanjima tvog idola i verovao bez trunke sumlje čoveku koji nikada nije ni čuo za taj dokument a kamoli čitao (jer da je čitao znao bi da je napisan na grčkom) ti ne znaš da na originalnom prepisu koji je napisan u XI veku ništa ne može da se doda a da se to analizom ne utvrdi, analizom hartije , mastila, rukopisa, pečata , potpisa samog pisara . Znači svi eksperti koji su proučavali, stavljali pod rengen i ostalim metodama utvrđivali starost, verodostojnost, svi oni su budale i samo je naš Deretić koji nije ni znao kojim je jezikom napisan spis, samo on zna da se radi o falsifikatu.
Lepo sam ti napisao da prestaneš sa pisanjem glupavih postova jer svaki naredni post pokazuje kolika si neznalica i balvan.
Da, što se tiče toga da nije original i tu pokazuješ elementarno neznanje . Koji su to dokumenti bili originali u antičko doba pa i u ranom srednjem veku . Da li je original Dušanov zakonik , Herodotova istorija , da li postoji nešto originalno što je napisao Tacit, Plinije, Ptolomej, Tukidit , grčki filozofi , pesnici ? Nego tebi je dovoljno što ti idol kaže nema originala znači falsifikat je i to je dovoljno da se poveruje.

Klishe. Time se sluzis, budi malo originalan. Ja ti kazem da svi ti eksperti koji su proucavali taj dokument mogu svjesno da zazmure pred falsifikatom, ili parcijalnim falsifikatom, ali ti to nikako da shvatis. Ti mislis, Svijet je lijep, svi su posteni. Sve sto te nauce tamo gdje te nauce je zaista tako.

Jedan deo Srba /tamnoputi/ je najsličniji Gruzinima. z:cry:
Čak su nam i običaji, kuhinja i crkva slični a i po karakteru smo im bliži. Gruzini su obrazovan i pametan narod.

Jermeni su karakteristični po dugim orlovskim nosevima....Prepoznaš ih na kilometar po nosu.
Oni su uglavnom trgovci, ali imaju dosta i intelektualaca.

Pitao sam te za Tatare.
Ne bih rekao da Srbi lice na Sakasvilija ili Staljina, jedina dva Gruzina koja znam.
A za jermenske noseve, mislis nesto ovako:
159699982.jpg

.. како објаснити: отац и мајка тамнокоси, смеђи( и баба и деда), а три сина им плавокоса, нпр...

Nosili su prikrivene svetle gene od ko zna kog kolena, a svetli geni su recesivni i ispolje se samo kad se pojave kod oba roditelja.
Nauci sta je genotip, sta je fenotip, sta su dominantni a sta recesivni geni i sve ce ti biti jasno. Ja savrseno razumem ali tesko mi je da detaljno objasnjavam.

ОДАКЛЕ "досељавања"??? С Марса???z:((

Ermito, u Srpskoj istoriji od pre recimo 9 veka iam dosta rupa koje istoričari treba da popune i mnogo pitanja koja treba da razjasne. I vremenom će se i razjasniti. Ali nećemo praviti sprdačinu od sopstvene istorije kao što to nesvesno radi Deretić. Pre neki dan smo se smejali ovde onom šiptaru što je "utvrdio" da šu šiptari osnovali Troju i napisali Ilijadu. A Deretić to isto tvrdi za Srbe..... I neko drugi se nama smeje zbog toga. Da li treba da dopustimo da nam razni šarlatani prave komediju od prošlosti?

Ja mislim da ne treba....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back