dbkapo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.819
EU + REKA ...... odoh i ja da pišem knjigu....Деретић - дезавуисати - дробити - досађивати - давити ....... Све почиње на ''д'' ..... еурека, одох да напишем књигу о томе и да постанем академик...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EU + REKA ...... odoh i ja da pišem knjigu....Деретић - дезавуисати - дробити - досађивати - давити ....... Све почиње на ''д'' ..... еурека, одох да напишем књигу о томе и да постанем академик...
ja imam 3 rodjena brata, ja sam plave kose i bijele kozhe, jedan je plave kose i kozhe "srednje boje", ova dva ostala crni ko mrak. Tako da to sa bojama nista ne znaci
Samo vam majka zna zašto je to tako.![]()
У основној школи ја сам учила да су Шиптари воде порекло од Илира староседелаца, иако не постоје докази за то.
Како им смета Деретић,а они малоумници из ткз.БАНУ,и шиптарски "историчари" не сметају.
Пу![]()
Glup si, to prvo pada za oko kada neko sa tobom polemise i onda sa takvima covjek mora da im crta. Original (prepis iz 11og vijeka) je stigao u pariz 1599 godine ali koja rijec od "Na to je neko dodao spis O narodima" tebi nije jasna? Kapiras, nesto moze da se doda na nesto, a da to tesko moze da se provali, ukoliko se ne koriste neke savremene naucne metode. Kad ti u nekoj biblioteci ili riznici knjiga, kulturnog nasledja imas neke spise, recimo parce papira, niko na ovom svijetu ne moze da garantuje da je to original, bas niko. To je vec prepis, to nije original, i na prepis moze da se doda sta oces.
Pa trudiš se u postu da naglasiš da nije bilo genocida u Bosni, a onda napišeš "и Турци су извршили геноцид над Јерменима па ником ништа."
Znači, nema veze i ako je ipak bilo genocida u Bosni?
Kapiraš?
Sama svoju tvrdnju si dovela u sumnju.
Има намеру.Ne znam da li on ima nameru da ide na izbore ali ocekujem da neke partije "prepisu" ovo. Koliko sam video do sada program Dveri je najblizi ovome. Ponesto se moze naci kod jos ponekoga iz opozicije ali samo u blagim naznakama.
Vec je bilo to u NIN-u, pre nekih 6-8 godina ,u nekoliko brojeva su ozbiljni istoricari istoricari i profesori "raskrinkavali" Derertica ,ne samo njeg nego celu tu"pseudoistorijsku skolu" , Olgu Lukovic Pjanovic i ostale , probacu da nadjem na netu .
Glup si, to prvo pada za oko kada neko sa tobom polemise i onda sa takvima covjek mora da im crta. Original (prepis iz 11og vijeka) je stigao u pariz 1599 godine ali koja rijec od "Na to je neko dodao spis O narodima" tebi nije jasna? Kapiras, nesto moze da se doda na nesto, a da to tesko moze da se provali, ukoliko se ne koriste neke savremene naucne metode. Kad ti u nekoj biblioteci ili riznici knjiga, kulturnog nasledja imas neke spise, recimo parce papira, niko na ovom svijetu ne moze da garantuje da je to original, bas niko. To je vec prepis, to nije original, i na prepis moze da se doda sta oces.
Covek je bre tipčan šarlatan , po njegovoj sopstvenoj biografiji ispade da je diplomirao tehnologiju , magistrirao pravo , a doktorirao filozofiju , a bavi se istorijom ,mislim nemojmo se zayebavati , gde je to moguće još?
Ko kad bi ja ko pravnik, upisao sutra master iz konstruktivnog mašinstva i magistriran , a onda odem da doktoriram iz abdomanlne hirurgije![]()
I danas imaš rođenu braću da se razlikuju, jedan svetli a drugi tamnoput.
ali ae da puno nas glasa za Deretica pa da on dostigne cenzus, sta mislis? Nemojmo se tako ponasati, kao u cg. "Necu ja da glasam, znam da ce Milo pobjediti". To nikud ne vodi.
Koje je kapitalno delo od Deretica, zeleo bih da procitam? Covek od kog sam cuo za Deretica me je zaprepastio, tvrdio je pozivajuci se na njega ne samo da u svi Sloveni Srbi vec da su svi narodi u Evropi poreklom Srbi ukljucujuci Turke, Grke, Nemce, Irce... Takodje mi je rekao da Kosovskog boja nije bilo, da je to izmisljotina i da samim tim nije tacno da smo robovali pod Turcima.
Има намеру.
https://www.facebook.com/pages/СЛОБОДНА-СРБИЈА/135525743183573?sk=info
Званична страница Удружења грађана ''Слободна Србија''
Организација створена са циљем културног препорода Србије, развоја науке,културе и уметности, очувања и унапређења србске националне културе,традиције,вере и обичаја, оспособљавања чланова и грађана у разним областима и др.
Више о циљевима и остварењима циљева Удружења можете наћи у Статуту Удружења ''СЛОБОДНА СРБИЈА'', пошто се учланите у организацију.
Ради се на прикупљању потписа за отварање истоимене политичке партије у оквиру Удружења, са циљем трајне промене власти и система функционисања државе.
Сва обавештења у вези Удружења ће се благовремено објављивати.
Председник Удружења ''СЛОБОДНА СРБИЈА''
Проф. Др. Јован И. Деретић
И на њиховом сајту: http://www.slobodnasrbija.rs/sr/
Ма немораш да читаш уопште. Скратимо причу:Koje je kapitalno delo od Deretica, zeleo bih da procitam? Covek od kog sam cuo za Deretica me je zaprepastio, tvrdio je pozivajuci se na njega ne samo da u svi Sloveni Srbi vec da su svi narodi u Evropi poreklom Srbi ukljucujuci Turke, Grke, Nemce, Irce... Takodje mi je rekao da Kosovskog boja nije bilo, da je to izmisljotina i da samim tim nije tacno da smo robovali pod Turcima.
Нека мени неко објасни ОВУ МАПУ - њу нисам правио ни ја а ни Деретић, а она је из 814. године???
http://pages.uoregon.edu/kimball/images/0814.Charlemagne-CWA.152.jpg
![]()
Wends (580-1218 AD)
(DBA III-1a)
The Wends (a.k.a. Lusatians or Sorbs) were a western Slavic people who occupied the southern Baltic region bounded at various periods by the Elbe and Saale Rivers in the west and the Oder and Neisse Rivers in the East. They were famous for their hospitality and for their staunch resistance to Christianity. They are treated here as a northern subset of the Slavic peoples, although many historians argue that the term "Wend" originally applied to all Slavic people throughout Europe. Characteristic is the Roman Latin name for the Baltic Sea--Wendile Mare (or Wendish Sea).
и даље на:
http://www.fanaticus.org/DBA/armies/III1a.html
Хоћу рећи да тзв.ПРИЗНАТА ИСТОРИЈА има безброј РУПА и НЕДОУМИЦА...
Kakve veze ima mapa s tekstom ispod nje?
Na slici je podjela Franačkog kraljevstva.
Има везе јер је на мапи из 814.године представљено да су SERBS живели на огромном простору
који захвата целу бившу Југославијуа а на северу изнад Авара су WENDS који су у ствари Западни Срби
или Венди. Венди су погерманизовани и остало их је данас као Лужички Срби или Балтички Срби.
Na Kosovu polju su poginuli i Murat i Lazar.
Turci nisu nigdje tada napredovali i ne znam zašto se Kosovski boj smatra porazom, unatoč tome što je srpska vojska imala velike gubitke.
Nakon nje je Stefan Lazarević postao vazal Bajazitu, pošto je Srbiji prijetila opasnost od Ugarske, a dao mu je i sestru za ženu.
Dakle, pošto je sklopljeno nekakvo savezništvo (silom prilika), nije bilo mudro da Turci koji su i sami bili oslabljeni krenu u pljačku i palež.
Nije to u pitanju Mito, nego Deretić je jedna budala obična koja falsifikuje istoriju tako što uzme 10% istine pa natrpa 90% gluposti.