STA JE ZA VAS TURBOFOLK?

po mom nekom misljenju
Kulturu nekog naroda cini: Tradicija, religija i filozofija tog naroda

a kad se nesto zadrzi u drustvu vec toliko godina ima naznake da udje u tradiciju

A folklor kao skup narodnih obicaja usko je vezan za tradiciju tog naroda

Pesme o trubofolka se sluaju jedna godina i kraj price.

Osim ako mislis da pesme ko devojka iz grada ili polomicu case od kristala turbofolk.

Posto mi niko nije dao pametnu definiciju turbofolka posto se sve zivo tu stavi folk-pop mile voli disko ili neki eurodance kao kralj kokaina.

pa evo ti definicija turbo folka

Rambo kaze ja ga nisam izmislio ja sam mu dao ime

Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorijevanjem.Turbo folk je gorenje naroda.Svako pospjesivanje tog sagorijevanja je turbo folk.Razbuktavanje najnizih strasti kod homosapiensa...

Ceca,Karleuša sve ostale zvezdice iz 90.-tih...Ti voliš turbofolk pa ga braniš ali ne možeš samo na osnovu te ljubavi da ga izjednačvaš sa folkom gde spada i starogradska muzika recimo...

Karleusa je pop pevacica i Ceca takodje.

Ceca je pre imala pesme koje bi moglo da se stavi pod turbofolk "kad bi bio ranjen".

Cecina i Karleusina muzika u nicemu se ne razlikuju za nekim zapadnim popom ili turskim popom.

pa evo ti definicija turbo folka

Rambo kaze ja ga nisam izmislio ja sam mu dao ime

Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorijevanjem.Turbo folk je gorenje naroda.Svako pospjesivanje tog sagorijevanja je turbo folk.Razbuktavanje najnizih strasti kod homosapiensa...

Cenim Rambo kao muzicara samo kad se pravi pametan, izbadne takva glupost.

To nikakva definicija nije.

Karleusa je pop pevacica i Ceca takodje.

Ceca je pre imala pesme koje bi moglo da se stavi pod turbofolk "kad bi bio ranjen".

Cecina i Karleusina muzika u nicemu se ne razlikuju za nekim zapadnim popom ili turskim popom.
Jeste...Kad bi se gađali...To što one menjaju stilove da bi se ''prilagodili'' ne znači da nisu počeli kao čist pinkasti turbo folk...Naravno ti ćeš i dalje nastaviti da guraš svoju priču,ok ovo je slobodna zemlja:lol:

Imitacija falsifikata Nešvila na tursko-grčki način...Sexomanija bez emocija...Rambo i mi ostali s njim kojima ponestaje domovine...tek poneko ostrvce...
Tajm i Dado,Janez Bončina,Vlatko i Leb i sol.EKV,Cane,Prele...Uz njih mogu i "narodnjaci" Bilja Krstić,Haris i Cune -ostali VOZ,PEDALA,IŠŠŠŠŠŠ...:hahaha:
Naravno:Rambo je jedinstven-Nušić roka...
U folkotekama besplatno cvikuju držače ušiju...:mrgreen::heart:

Antonije Pusic (Rambo Amadeus)

Sta za vas predstavlja TURBOFOLK?
Zar turbo-folk nije evoluirao u muziku širokih narodnih masa, nakon što je Željomir Mitrović obojio Srbiju u ružičasto?

Za mene je turbo-folk internet. Taj internet je i (NB! ovo i ) omogucio svakoj budali da moze da pise i iznosi svoje "misljenje". I, sada te budale , brate pisu, pisu i pisu, samo tako. I "pametuju". Tako je taj pardoks - da budale pametuju ! - nasao udomljenje, i svoje rodno tlo, bas na internetu i forumima . Cesto i na ovom.

PS. Izvinjavam se autoru teme, da ne budem pogresno shvacen, ne mislim na njega, inace, tema je bas dobra i pripadna ovom pdf.-u.

1088ax4.jpg

Poslednja izmena:

Back