hrleći
Domaćin
- Poruka
- 3.879
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
estetski si prijemciva za oko
tisi u depresiji idi lečiseNišta. Kako vreme ide sve više je NIŠTA.
Težak dan jučetisi u depresiji idi lečise
Mala plata? Nije te dečko oplevio? Učiteljica ti dala keca? Upišo sise ugaće?Težak dan juče
Jok..smrtni slučaj.Mala plata? Nije te dečko oplevio? Učiteljica ti dala keca? Upišo sise ugaće?
Trebalo bi da bude lepa tema. O lepoj umetnosti. O lepim ljudima. O lepim mestima. O lepim osobinama. O lepim inspiracijama.
na zahtev @pikax
Izvor informacija ti je nepouzdan, nit sam žuta, nit plava, nit crvena, ne farbam se ja dragi moj Lepo mi je kad ljudi pogreše u proceni mene pa se iznenade
avajЛепа ми је ова тема.
I šta još?Lepo je kad neko prihvati grešku.
I da svoje parče torteI šta još?
nikad mi nece biti jasna ljudska potreba da ruzno misli o lepim stvarima, da ih ponizava i potencira ruzne stvari umesto da uziva u lepom! I da stremi ka lepom i podrzava ga. Ali to je vec psihologija, nije tema.
Ни мени. Потреба да се све лепо обезвреди као површно, небитно или непожељно, а суштински људско биће тежи лепом. Као што си написао, домен је психологије.nikad mi nece biti jasna ljudska potreba da ruzno misli o lepim stvarima, da ih ponizava i potencira ruzne stvari umesto da uziva u lepom! I da stremi ka lepom i podrzava ga. Ali to je vec psihologija, nije tema.
ima jedna stvar koja mozda delimicno dodiruje razloge.Ни мени. Потреба да се све лепо обезвреди као површно, небитно или непожељно, а суштински људско биће тежи лепом. Као што си написао, домен је психологије.