lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 10.039
Stojko, koliko si ti uštedio?kupio sam ti jedan mini set
devojka sa gitarom mini ozvučenje korpica i jedan sivi miš kao publika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stojko, koliko si ti uštedio?kupio sam ti jedan mini set
devojka sa gitarom mini ozvučenje korpica i jedan sivi miš kao publika
Samo se ti drž za Stojka moga drugara, dobar je on!Mene se sa Politike neces otarasitiJos me mami LEGO igrackicama i znanjem u kuhinji ... ccc
Mada mi nije skroz jasna tvoja ideja, hoces da se otarasis opozicionih zena tamoili nesrecnih muskaraca tamo
?
Da spojis dve nesrece?
Opasno spadaloMenidjer, ali ne znamo se ti i ja bas od juce
..
Znas da smo vec trebali da imamo onaj dejt ugovoren u novogodisnjoj noci?
Samo mi reci da si zaboravio...
kaže da je gore stojkov a dole stojkoStojko, da ti ne otvaraš stalno te teme? Najsumnjiviji si mi!
Mislim niti Stojko ti neće tačnu cifru otkriti, to se samo može reći nekome riječima u okviru od prilike, a financije se ne pišu javno niti se bilo kome priča o tome samo u krugu najbliže porodice kako bi se izbjegle moguće prevare.Stojko, koliko si ti uštedio?
Ne'š :/Ima raznih
Ima matori ima matoriji a ima i malo manje matori
Onda ima debeli a visoki a ima mršavi a niski pa onda ima ćelavih, ćoravih, maljavih, sa kraću nogu... Ima i kosati... tetovirani ko da ih sanitarna isproveravala... Ima ih nit tamo nit vamo... nit smrdi nit miriše... Ima glupih a ima i glupljih... Ima i ovih što farbaju kosu odnosno skidaju gaće preko glave kako se ta frizura naziva narodski
Napišite o kakvom maštate a ja ću ga sa Politike uputim ovde pa se vi upoznajte i ebavajte posle kako znate i umete, ono da ima žensko pri sebi ne bi visilo po vasceli dan na Politici i tupilo Stojka...
Ajmo slobodne - slobodno
Da uozbiljimo forum jedino žene mogu da srede
Onolika snaga se uludo troši
Će se pomlate medjusobno a posle neće znati da napišu u policiju zašto su se uopšte pomlatili i za čije babe zdravlje?
Jes da su matori al to od 14-te godine nije odmaklo, ne brinite ništa
Nema laži nema prevare nema garancije
![]()
Baš sam sad pojeo dva komada domaće pite sa trešnjama koje su ubrate, a nisu prskane otrovima.
Možda je on radi sebe prvenstveno pokrenuo ovu temu na ForumuŠta bi, jel se Stojko oženio?
Samo što nije!Šta bi, jel se Stojko oženio?
I meni se čini da je svaka slučajnost namjerna.Možda je on radi sebe prvenstveno pokrenuo ovu temu na Forumu.
Šta bi, jel se Stojko oženio?
Ne mora baš toliko mlada, može i neka dobro održavana, sa prvom farbom.Stojko se жени, само још да нађе младу ...
Živelo pragnje!момци за женидбу имају другачије сервирање стола
Видиш Џуди, ово би неки модератор обрисао као троловање...![]()
Živelo pragnje!
Мој се певац спанђо са твоју кокошку
Odakle si ti sad ispao, post skoro od prošle godine.ma probala da se "zeni" a ne tebe
![]()
padobranomOdakle si ti sad ispao, post skoro od prošle godine.![]()
@andjelijaa šta oće ovaj padobranac?padobranom![]()
da me ozeni?@andjelijaa šta oće ovaj padobranac?
To je trebo u prošlom veku, pusti ti to, nego šta oće sad?da me ozeni?