Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
bwahaha evo idem ulicom i samo zaobilazim retarde iza kojih hodam koji purnjaju..u svakom kaficu ima deo za nepusace..koji je obicno na spratu..a ventilacija slabo radi pa sve ide gore..i nemoj mi molim te ta fol saosecanja
Интернет као и већини. Чим дођем кући седам за компјутер и гледам шта има на нету, волела би да то променим али не знам како. Ако случајно нестане ја полудим. Пре нешто више од годину дана ми је нестао на недељу дана, још сам у то време играла игрицу на фејсу као ненормална, ја сам скоро нервни слом добила. Опет да нема њега, не знам шта би радила у слободно време, за друштвени живот буквално немам времена.
sta me boli patka sto je na otvorenom ako mi taj dim ide osim u glavu u kojoj imam problem u pluca sa kojima imam problem..volim i ja da iebem ali to ne radim u kaficima pred drugima
sta me boli patka sto je na otvorenom ako mi taj dim ide osim u glavu u kojoj imam problem u pluca sa kojima imam problem..volim i ja da iebem ali to ne radim u kaficima pred drugima
Da, zamisli kako nekima moze da smeta smrdljivi dim i smrdljivi ljudi koji smrde na cigarete? Bozeeee....stvarni imaju problem, treba ih sve u ludnicu strpati. Pa da mozes da smrdis ko covek , a da ti niko ne sere.
Da, zamisli kako nekima moze da smeta smrdljivi dim i smrdljivi ljudi koji smrde na cigarete? Bozeeee....stvarni imaju problem, treba ih sve u ludnicu strpati. Pa da mozes da smrdis ko covek , a da ti niko ne sere.