Šta je vaš porok?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo i jedino internet, mada i zanimanje mi je vezano za komp i internet, pa manje-vise moram da provodim vremena uz komp (poricem zavisnost kao svaki pravi zavisnik :D).
Kako utice, pa tu i tamo, posto ja i po prirodi nesto nisam druzeljubiv, verovatno ne previse, ali hajde da kazemo da mi osiromasuje socijalni zivot, tj. sprecava me da se druzim i pronadjem odgovarajucu partnerku eventualno i nove prijatelje. Verovatno zato sto i sedim toliko na netu ne kapiram neke konvencije i ne znam kako se ponasa u drustvu (ne sada kao Tarzan u modernom svetu, ne tako, vec eto, neprijatna tisina, manjak tema za razgovor, dosada, manjak zelje za druzenjem), mislim, i da ne sedim na netu, opet bih se klonio guzve, tako da ne bih naucio te konvencije.

Moje okruzenje se brine zbog mog poroka, misli da bih trebao da budem vise socijalno aktivan, ali kao sto rekoh, i da ne sedim na netu, ne bih se socijalizovao, osim ako nisam smoren do bola i do tacke ludila.
Mene je ovo nateralo da se skinem sa interneta, toliko mi se u tom periodu zgadio kompjuter, internet i sve vezano za tastaturu da nisam želela ni da ih pogledam van "radnog vremena".

:whistling:
sastav_cigarete.gif

Zato ih sad svi rolaju :lol:

Meni su porok i sokovi, narocito ovi skroz prirodni. U stanju sam da pojedem kilo eurokrema i popijem deset litara soka dnevno. To ne radim iskljucivo zato sto se kontrolisem, inace bih komotno mogao, nije mi gadno, cak naprotiv, i ne bih se fizicki lose osecao pole toga.

Пороком сматрам то што се не храним здравије, тј., једемо сваки дан кувано, али није то довољно здраво.
Често нешто поједем само да се смирим мало, а то води у катастрофу и за сад се контролишем, али ме плаши да не попустим у једном тренутку.

Иначе, од ових лајт порока, то би била куповина крема, увек ми делује да немам довољно и не сме да нестане, као да ћу да се претворим у гремлина без њих. :)

od tog zvocanja sredjenom mozgu ne bi nista bilo..za razliku od zdravih osoba koje dim direktno ugrozava i pasivni pusaci gore prodju sto nije trip nepusaca vec cinjenica koju su neki drugi pametni ljudi zakljucili..onda pusaci znaju da seru nepusacima kako su netolerantni..ali od svoje dece se sklanjaju i kao njih postedjuju..licemeri jedni

А где ти то сад пасивно пушиш?

На јавним местима је забрањено, а кафић изабери непушачки.

И друштво изабери непушачко и решио си ствар.

Трудим се да смислим шта би ми могао бити порок..... и закључујем са сам беспорочна!!!! :andjeo:

Не пушим, не пијем, не јурим женске....
Једно време бејах помало зависна од овог форума, али сада ни на њега не стижем често....:(
Тотално сам досадна.:lol:

Трудим се да смислим шта би ми могао бити порок..... и закључујем са сам беспорочна!!!! :andjeo:

Једно време бејах помало зависна од овог форума, али сада ни на њега не стижем често....:(
Ajde Helen,sigurno ima nesto cega bi se s mukom odrekla.Ne mora to biti cigara ili kocka.

А где ти то сад пасивно пушиш?

На јавним местима је забрањено, а кафић изабери непушачки.

И друштво изабери непушачко и решио си ствар.
bwahaha evo idem ulicom i samo zaobilazim retarde iza kojih hodam koji purnjaju..u svakom kaficu ima deo za nepusace..koji je obicno na spratu..a ventilacija slabo radi pa sve ide gore..i nemoj mi molim te ta fol saosecanja

Previše pričam i pametujem, stalno delim savete i kad mi ih niko ne traži.:roll:
Internet ne smatram porokom, to mi je jedina veza sa svetom i ljudima jer TV ne gledam uopšte, a pošto ostaje jako malo vremena za druženje naročito sada zimi kad ne mrdam iz kuće, putem interneta sam u kontaktu sa meni dragim ljudima. Praktično sam izbacila TV i smanjila telefon na minimum.
Što se tiče ostalog, nemam pojma. Rekla bih da sam bezgrešna.:andjeo:
I veoma samokritična. :lol:

не јуриш женске, ал зато јуриш мушке, ил мушки јуре тебе
а то ти је исто

Takodje. Ne pusim, ne pijem kafu, nisam kupoholicarka, ne prezderavam se hranom, ne kockam se, ne svaleram se, nisam alkos...mozda Krstarica...ali to je navika (losa ili ne, moglo bi se diskutovati), nikako ne porok.

Back