gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта иначе радиш?Ja da toliko kukam, pre bih otisla na granicu s Kosovom nego da po ceo dan sedim i pisem uzalud.
I da toliko velicam Konuzina, takodje bih pre otisla u Rusiju da zivim, kad sam dosla dotle da zelim da mi predsednik bude Rus.
Bitno je da ne gine neduzan narod, i umesto da su srecni, oni i dalje kukaju.
Pa bato, ja mislim da su neki od vas za lechenje
A ti pak mislis da su neki placeni
I ja mislim da su placeni da otvaraju idiotske teme i u nedogled raspaljuju diskusije iz dana u dan
Ali svakako ne spadam u takve, pa se malo salim. Izvini ako te to uvredilo
Ja shvatam nase frustracije povodom kosmeta i licno bih najvise voleo da sve to nije tako
I mnogo toga bih voleo da nije ovako
Ali ebiga..... medjusobno optuzivanje i klanje nece nam nista pomoci, ali izgleda da mi srbi bez toga ne mozemo
Zato smo ovde i zavrsili. Sto ni za sta nismo imali plan a i plan b i sto nas zadnjih desetak godina debeloguzi politicari prodaju za masne provizije i upishavaju se od smeha dok mi duvamo po forumima

I ja mislim da su placeni da otvaraju idiotske teme i u nedogled raspaljuju diskusije iz dana u dan
Ja shvatam nase frustracije povodom kosmeta i licno bih najvise voleo da sve to nije tako
Ali ebiga..... medjusobno optuzivanje i klanje nece nam nista pomoci, ali izgleda da mi srbi bez toga ne mozemo
Zato smo ovde i zavrsili. Sto ni za sta nismo imali plan a i plan b i sto nas zadnjih desetak godina debeloguzi politicari prodaju za masne provizije i upishavaju se od smeha dok mi duvamo po forumima
Па шта иначе радиш?
Од поста до поста мењаш мишљење.
Од кога да будем плаћен?
Теби је до шале и то сматраш нормалин, а људе који су забринути за судбину српског народа сматраш ненормалним?
Па јел ти ја делујем као неко неко ко је фрустиран?
Сводите тему на лични ниво, зашто?
Од кога да будем плаћен?
Теби је до шале и то сматраш нормалин, а људе који су забринути за судбину српског народа сматраш ненормалним?
Од кога да будем плаћен?
Ne druze. Samo ljude koji ovde danima i mesecima otvaraju slicne teme i pisu tone istih postova smatram placenim a njihovu zabrinutost i "ratovanje" preko interneta ismejavam jer ga smatram licemernim, laznim, nedostojnim ozbiljnog pa i mentalno zdravog coveka i konacno, infantilnim
Ne, nego: diktatorski sistemi uvek imaju zle namere - čak i kad su ruski.rus ne valja čak i kad govori istinu.
ne, nego će da ismevaju ko ti što radiš. bate, da sam na tvom mestu mene bi bilo veoma sramota ali izgleda da ti imaš obraz ko đon. ebem li ga, valjda mora i takvih biti.
А када немачки амбасадор пљује Србију вама је то ок?
I mene je veoma sramota sto postoje takvi ljudi koji verovatno iz interesa i za novac, a skriveni u tami svojih soba, hrabro ginu u tudje ime, a onda se verovatno najedu, isprde i odu da spavaju

Ne, nego: diktatorski sistemi uvek imaju zle namere - čak i kad su ruski.
Zato ne treba da se tako naivno ložiš na nastup ovog kremaljskog pavijana
Niko se ne smeje samoj istini (zasto bi?) nego se "smeje" kad, gde i od koga je izrecena.
У чему се огледа та диктатура у Русији?
У Руској Федерацији владу подржава преко 75% њених грађана.
Хоћеш бити љубазна да напишеш колико процената у Србији грађана подржава Владу Србије?

Би они, само не могу.
Ми смо имали ту срећу да ипак нисмо били под Брежњевом у Хладном рату.
Сви који су имали ту несрећу да буду под Русијом, данас беже од њих главом без обзира.