Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

djikimu0.png

Ja da toliko kukam, pre bih otisla na granicu s Kosovom nego da po ceo dan sedim i pisem uzalud.
I da toliko velicam Konuzina, takodje bih pre otisla u Rusiju da zivim, kad sam dosla dotle da zelim da mi predsednik bude Rus.

Bitno je da ne gine neduzan narod, i umesto da su srecni, oni i dalje kukaju.
Па шта иначе радиш?
Од поста до поста мењаш мишљење.

Pa bato, ja mislim da su neki od vas za lechenje
A ti pak mislis da su neki placeni
I ja mislim da su placeni da otvaraju idiotske teme i u nedogled raspaljuju diskusije iz dana u dan
Ali svakako ne spadam u takve, pa se malo salim. Izvini ako te to uvredilo
Ja shvatam nase frustracije povodom kosmeta i licno bih najvise voleo da sve to nije tako
I mnogo toga bih voleo da nije ovako
Ali ebiga..... medjusobno optuzivanje i klanje nece nam nista pomoci, ali izgleda da mi srbi bez toga ne mozemo
Zato smo ovde i zavrsili. Sto ni za sta nismo imali plan a i plan b i sto nas zadnjih desetak godina debeloguzi politicari prodaju za masne provizije i upishavaju se od smeha dok mi duvamo po forumima

koje međusobno optuživanje i klanje, jeste došli da se smejete čoveku koji je tačno rekao da se na kosovu vrši nasilje nad srbima? jeste.

to dakle znači da se smejete i njima. znači, vi ste za lečenje :bye:

I ja mislim da su placeni da otvaraju idiotske teme i u nedogled raspaljuju diskusije iz dana u dan
Ja shvatam nase frustracije povodom kosmeta i licno bih najvise voleo da sve to nije tako
Ali ebiga..... medjusobno optuzivanje i klanje nece nam nista pomoci, ali izgleda da mi srbi bez toga ne mozemo
Zato smo ovde i zavrsili. Sto ni za sta nismo imali plan a i plan b i sto nas zadnjih desetak godina debeloguzi politicari prodaju za masne provizije i upishavaju se od smeha dok mi duvamo po forumima

Bas tako.

Од кога да будем плаћен?
Теби је до шале и то сматраш нормалин, а људе који су забринути за судбину српског народа сматраш ненормалним?
Па јел ти ја делујем као неко неко ко је фрустиран?
Сводите тему на лични ниво, зашто?

Од кога да будем плаћен?
Теби је до шале и то сматраш нормалин, а људе који су забринути за судбину српског народа сматраш ненормалним?

jedino objašnjenje je da vuku neke frustracije lične prirode zbog rusa. jedino se time može objasniti ova pojava kad rus ne valja čak i kad govori istinu.

Од кога да будем плаћен?

Ne druze. Samo ljude koji ovde danima i mesecima otvaraju slicne teme i pisu tone istih postova smatram placenim a njihovu zabrinutost i "ratovanje" preko interneta ismejavam jer ga smatram licemernim, laznim, nedostojnim ozbiljnog pa i mentalno zdravog coveka i konacno, infantilnim

Од кога да будем плаћен?

Moze biti zato sto se odgovori namecu sami, al ih je nezgodno iznositi javno...
A moze biti i iz nemoci.
A Neki i nisu Srbi, nego jugosloveni....
I jos dodaj prilican broj siptarskih i hrvatskih provokatora.. pa je stvar, nadam se, jasna.

Inace, sto se tice tog usranog NATO foruma, i provokjacije i vredjanje Konuzina ppljuvanjem po Rusiji, u casu kad Rusija treba nesto da se zauzme za Srbiju u SB, te kad je jedina koja nije protiv Srbije generalno. Niti se dogovarala sa srpskim smrtnim nerpijateljima , protiv Srba, za razliku od NATO drzava, uveren sam da je u pitanju n amestaljkma i CIA projekat. Mada ga na terenu sprovoede hrvati. Taj CIA projekat, su AMerikanci, kao dezurne gluperde , jednostavno preuzele od Ausatrougarske i Nemacke.
A oin glasi jednostavno. PO SVAKU CENU, UVEK I SVUDA , POSVADJATI SRBE I RUSE. A mi , vidis, imamo mnooooogo tih izdajnika. Pa onda imamo mnoooogo jugoslovena, srpskog porekla, koji suj uz hrvate i siiptare, najveci srpski neprijatelj.
Zatim imamo ogromu gomilu korisnih idiota koje sve strane sluzbe koriste u Srbiji, a da oni u opste nisu svesni da rade, recimo, za hrvatsku, protiv Srbije.

Poslednja izmena:
Ne druze. Samo ljude koji ovde danima i mesecima otvaraju slicne teme i pisu tone istih postova smatram placenim a njihovu zabrinutost i "ratovanje" preko interneta ismejavam jer ga smatram licemernim, laznim, nedostojnim ozbiljnog pa i mentalno zdravog coveka i konacno, infantilnim

ne, nego će da ismevaju ko ti što radiš. bate, da sam na tvom mestu mene bi bilo veoma sramota ali izgleda da ti imaš obraz ko đon. ebem li ga, valjda mora i takvih biti.

ne, nego će da ismevaju ko ti što radiš. bate, da sam na tvom mestu mene bi bilo veoma sramota ali izgleda da ti imaš obraz ko đon. ebem li ga, valjda mora i takvih biti.

I mene je veoma sramota sto postoje takvi ljudi koji verovatno iz interesa i za novac, a skriveni u tami svojih soba, hrabro ginu u tudje ime, a onda se verovatno najedu, isprde i odu da spavaju

Ne, nego: diktatorski sistemi uvek imaju zle namere - čak i kad su ruski.

Zato ne treba da se tako naivno ložiš na nastup ovog kremaljskog pavijana

У чему се огледа та диктатура у Русији?
У Руској Федерацији владу подржава преко 75% њених грађана.
Хоћеш бити љубазна да напишеш колико процената у Србији грађана подржава Владу Србије?

Ne, nego: diktatorski sistemi uvek imaju zle namere - čak i kad su ruski.

Zato ne treba da se tako naivno ložiš na nastup ovog kremaljskog pavijana

u tome i jeste poenta. zabole mene za diktatorske sisteme ruse i ostale, mene fascinira i zaprepašćuje činjenica da će ljudi da se smeju nekome ako kaže istinu samo ako im se ne sviđa ko je tu istinu rekao. posredno ismevajući one na koje se ta istina odnosi i obezvređujući i relativizujući njihove muke, svesno i podsvesno.

Izjava Konuzina je skandalozna...
Ma jeli....A izjave evropskih zvanicnika da nema povratka na staro stanje nisu skandazlozne,a opstrukcija istrage o trgovini organa(od strane istih tih evropskih zvanicnika)nije skandalozna,krsenje svih mogucih dogovora POTPISANIH(kao da nekog boli kur.ac sto su potpisani)sa srbijom kao da to nije skandalozno.
Koga boli k.urac.Bitno je da Hrvatski ''eksperti'' i domaci dusebriznici zahtevaju da se ambasador Rusije po hitnom postupku vesa a njegova porodica siluje zbog izjave u kojoj zapomaze da ljudi kojima je ustavna obaveza da se bore za interese Srbije rade svoj jeb.eni posao..

Niko se ne smeje samoj istini (zasto bi?) nego se "smeje" kad, gde i od koga je izrecena.

izrečena je na nekakvom bezbednosnom skupu samitu ili tako nešto, u zemlji koju parčaju šiptari a ljudima koji za to vreme raspravljaju o bezbednosnoj situaciji u džibutiju. ja mislim i više nego dovoljno da se svemu tome ne smeje.

sem ako je neko potpuno poremećen.

У чему се огледа та диктатура у Русији?
У Руској Федерацији владу подржава преко 75% њених грађана.
Хоћеш бити љубазна да напишеш колико процената у Србији грађана подржава Владу Србије?

Ma otkud ona zna ocemu pise i sta se u cemu ogleda. To ti je tipican DS i LDP gasac.... povrsan, priglup, ni zensko ni musko, musliman, siptar, hrvat, siptarski hrvat, hrvatsko cvece i tako to .

Poslednja izmena:
A sta je to Velika Rusija konkretno ponudila, konkretno uradila da nas ne parchaju i da se ne popi.shvaju po nama?
A cekaj, nije kriva Rusija, nego rezim koji nije trazio pomoc
Aaaaaa, sad shvatam
Samo je potrebno da trazimo i eto munja od S400 i grmljavine mocnih sukhoja, koji stoje upaljeni sirom Rusije i vec godinama greju motore, potrosisvsi hiljade tona goriva..... sistemi S400 stoje spakovani na brodovima koji takodje turiraju motore da nam to isporuce, desetine milijardi dolara stoje spremni na opciji "prebaci", a hiljade ruskih vojnika vec godinama je u stanju borbenog dezurstva i uzbune najviseg stepena, sve cekajuci komandu da se iskrcaju u Srbiji

Ali nece Boris da trazi.....bem ga shuntavog :rida:

Би они, само не могу.

Ми смо имали ту срећу да ипак нисмо били под Брежњевом у Хладном рату.

Сви који су имали ту несрећу да буду под Русијом, данас беже од њих главом без обзира.

зашто не би могли да су хтели, напуцали би нас и не би се ми много питали.
а кад идеш на свадбу не иде се без оне ствари, тако и у рату, не иде се у рат без савезника.
не знам да ли знаш да смо ми још увек у рату са нато пактом?

Back