Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Не верујеш? Ево како ШуНАТОвац извештава америчку амбасаду.
Читај:

sunatovac.jpg

Prosto neverovatno... da se coveku prevrnu creva.

Kakve veze ima pisac bajki sa cinjenicom da Srbija nije uspela ni u ovom istorijskom trenutku da obezbedi saveznike?

u ovakvim vremenima, ebem li ga, u svakim vremenima, očekivati da nas neko protiv naše volje vadi iz fekalija u koje dobrovoljno srljamo je potpuno infantilno i pokazuje, kod onih koji misle da bi to tako trebalo da ide, nesređen odnos sa roditeljima i krajnju razmaženost. dakle, pričaš bajke.

izvini bate, zemlju ti parčaju trgovci ljudskim organima a rus pokušava to da objasni našim vrlim vođama, neuspešno, a tebi je to smešno? gde živiš ti, imaš li decu, devojku, brata, sestru?

Nemam brate nikog, ja sam kompjuterski generisan nick i to od strane fasisticko-izdajnicko-placenicke klike i programiran sam da se izrugavam i sprdam sa postenim domacinima i istinskim internet patriotama
stop

izvini bate, zemlju ti parčaju trgovci ljudskim organima a rus pokušava to da objasni našim vrlim vođama, neuspešno, a tebi je to smešno? gde živiš ti, imaš li decu, devojku, brata, sestru?

napeti, ostavi nas na miru.Nemoj da nam tumacis sta je neko drugi hteo da kaze.Imas na TV-u filmove u kojima igraju de Niro, Paccino i ostali.Uzivaj.

Da , ali je zato "tvoj" Staljin drzao Jugoslaviju u saci jos nekoliko godina iza. Ali to je za pdf. istoriju. Bre!

Колико знам то је била Титова диктатуре јер је све људе лојалне Стаљину и Русији у целини послао на Голи Оток и друге логоре

Back