Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
То ти је оно о чему већина форумаша и форумашица говори а мање практикује.Ne, stvarno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То ти је оно о чему већина форумаша и форумашица говори а мање практикује.Ne, stvarno?
A ti znaš ko šta praktikuje?То ти је оно о чему већина форумаша и форумашица говори а мање практикује.
Већина филозофи, на форуму и животу. Човек који ради посао не прича и не хвали се. Поготово мушкарци.A ti znaš ko šta praktikuje?
jeste ako oližeš slušalicu analognog telefonaDa li je telefonski sex zapravo isto sex ili ne?
gde si, perfijeste ako oližeš slušalicu analognog telefona
Ma kad postim u realan zivot eto me na forum nema tu neke filozofijeВећина филозофи, на форуму и животу. Човек који ради посао не прича и не хвали се. Поготово мушкарци.
Бонобо.ne znam kako se zvahu
nije ti to neko merilo. ja sam na forumu mnogo godina bez velike pauze a mrsim redovno.Ma kad postim u realan zivot eto me na forum nema tu neke filozofije
A Kako Evo kao smo u kafic a ne mogu ti poslati pice pp ti je zakljucananije ti to neko merilo. ja sam na forumu mnogo godina bez velike pauze a mrsim redovno.
meni je dolazak na forum umesto izlaska u neki kafić gde sedi poznato društvo, samo što sam u neuporedivo udobnijoj i lepšoj atmosferi...