- Poruka
- 77.714
Ne, stvarno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije baš lako za definisati u kraćim crtama...Ne, stvarno?
Pa evo za pocetak ustanovili smo da ih ima raznih tipova. Virtuelni, na daljinu itd..Pa kažu da postoji realan sex, to je erotizovani fizički kontakt (kod nekih je možda lišen erotike, svačeg ima) i onaj drugi sajber sex na daljinu.
Šta još sem toga može biti .. mora da Konj ima dodatnu ideju.
Rekao bih da nije, više mi dođe kao napaljivanje/masturbacija (ako obe strane drže telefon jednom rukom, a drugom )Da li je telefonski sex zapravo isto sex ili ne?
Od mene mozete ocekivati svasta... ne radi se o meni. Ko zeli moze da diskutuje ko ne zeli ne mora.Au Konju brt posle toliko godina covek bi od tebe ocekivao malo smisleniju temu
Pa evo za pocetak ustanovili smo da ih ima reznih tipova. Virtuelni, na daljinu itd..
Jel mozes da citiras tu definiciju.. jel to sa wikipedije?Aham, to je ušlo u neku prihvaćenu definiciju seksa..
Kao i taj preko žice ili radiotalasa, tako i sajber preko neta.
Nekako je štura.
https://en.wikipedia.org/wiki/CybersexJel mozes da citiras tu definiciju.. jel to sa wikipedije?
Recimo da li je "interakcija" ako jedna osoba prica telefonom a druga na drugom kraju zice stimulise svoj polni organ.seks ima dva glavna znacenja:
- pol osobe
- polnu interakciju (.ebacinu)
Koji deo je sporan?
Ume da bude ako si u rominguDa li je telefonski sex zapravo isto sex ili ne?