Šta je to sex?

Mada... neki ljudi su otvoreniji na daljinu nego u neposrednom kontaktu. Tako da tvoja komparacija ne mora da važi.
Ovde se radi o seksu, ako zena ima vremena i zivaca da se seksa preko telefona, zamisli sta bi bilo da joj je taj na dohvat ruke.
Ne treba biti previse pametan oko toga.

Poslednja izmena od moderatora:
To je i ono pitanje.. imali smo proteklih godina jednu temu na LjiSu, vezano za prevaru online.. to je isto to. Dakle, da li je to prevara ili ne. Većina na temi s esložila da ne bi volela da vidi svog partnera kako se sa nekim "preko žice" sexa, pokazuje svoje intimne delove tela i slično. Ne znam d ali je iko rekao, ne to je kul, nije nikakva prevara.

To je i ono pitanje.. imali smo proteklih godina jednu temu na LjiSu, vezano za prevaru online.. to je isto to. Dakle, da li je to prevara ili ne. Većina na temi s esložila da ne bi volela da vidi svog partnera kako se sa nekim "preko žice" sexa, pokazuje svoje intimne delove tela i slično. Ne znam d ali je iko rekao, ne to je kul, nije nikakva prevara.
Kada sa nekim dozivis vrhunac to je prevara, nije narocito bitno jel prst, telefon, jezik itd..Sustina je ista, samo je pakovanje drugacije.

Ovde se radi o seksu, ako zena ima vremena i zivaca da se seksa preko telefona, zamisli sta bi bilo da joj je taj na dohvat ruke.
Ne treba biti previse pametan oko toga.

Možda iz nekog tvog iskustva. Ipak, upoznala sam ljude koji su mnogo otvoreniji online nego uživo. Zapravo bi se do mile volje mogli sexati online, ali imaju problem sa potencijom npr uživo.

Poslednja izmena od moderatora:
Možda iz nekog tvog iskustva. Ipak, upoznala sam ljude koji su mnogo otvoreniji online nego uživo. Zapravo bi se do mile volje mogli sexati online, ali imaju problem sa potenijom npr uživo.
Ja govorim kako stoje stvari za zene.
Podrazumeva se da obe osobe pristaju svesno na to, i da znaju sa kime to rade.
Samo posvecivanje vremena je donekle prevara.

seks ti je ono kad ti je baš baš dosadno u životu, sve si odradio šta te zanima, nemaš više ideja šta da kupiš sa aliexpresa, bezbrižan potpuno, ne znaš više šta ćeš sa sobom i ostalo ti je još da svoj organ iz gaća ubaciš u organ osobe suprotnog pola i tu se glupiraš time nekih pola sata umesto da završiš i taj posao sam sebi mnogo bolje svojom rukom za manje od 2 minuta...

Recimo da li je "interakcija" ako jedna osoba prica telefonom a druga na drugom kraju zice stimulise svoj polni organ.
to je ko-izdrk.vanje preko neta i nije seks u sustinskom znacenju

ali posto je sve alternativno otislo u cyber space - onda je to cyber-onanija 1 na 1.
Definicijski nije seks jer seks se racuna samo kad se ujedine dva realna fizicka tela u akciji u realnom zivotu.

Ja cekam da naprave seks senzore i efektore da se napravi sex preko interneta to bi bilo najblize cyber seksu.

Ne znam jel to deo sazrevanja sta li, ali nekako sa zenama u reali sve vise imam tu zelju da ih dozivljavam aseksualno i kroz neko zajdnicko iskustvo. Lepse mi da iskljucim seks. Mozda da jedemo nesto ljuto kao u hot ones i caskamo. I samim time bolje definisem seks kao pojavu medju ljudima. Mislim, seks je seks, ili se desi ili ne i kulminacija je tog odnosa ali i nema neki znacaj osim pecata intime. Cesto i bude varka.. I kada izuzmes to, dozivis i seks na mnogo bolji nacin i skapiras koliko tu poklapanja imaS nekim si do jaja opusten a s nekim nisi brate. A s nekim je jednostavno iskustvo - seks ili ne.

Бели принчеви се ретко кад користе као средство превоза. А и кад се користе, никад се не превозе коњи. Али често се, например, превозе мали ждрепчићи.

Najljepša aktivnost na svijetu
Najbolji antidepresiv
Najintimniji čin

Capture.JPG

:D

Back