SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 3.490
Jeste, jer ko je voljan da se bakce sa time zamisli sta bi tek radio da mu je pri ruci druga strana...Pogotovo vazi za zene.Da li je telefonski sex zapravo isto sex ili ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, jer ko je voljan da se bakce sa time zamisli sta bi tek radio da mu je pri ruci druga strana...Pogotovo vazi za zene.Da li je telefonski sex zapravo isto sex ili ne?
Jeste, jer ko je voljan da se bakce sa time zamisli sta bi tek radio da mu je pri ruci druga strana...Pogotovo vazi za zene.
Ovde se radi o seksu, ako zena ima vremena i zivaca da se seksa preko telefona, zamisli sta bi bilo da joj je taj na dohvat ruke.Mada... neki ljudi su otvoreniji na daljinu nego u neposrednom kontaktu. Tako da tvoja komparacija ne mora da važi.
Kada sa nekim dozivis vrhunac to je prevara, nije narocito bitno jel prst, telefon, jezik itd..Sustina je ista, samo je pakovanje drugacije.To je i ono pitanje.. imali smo proteklih godina jednu temu na LjiSu, vezano za prevaru online.. to je isto to. Dakle, da li je to prevara ili ne. Većina na temi s esložila da ne bi volela da vidi svog partnera kako se sa nekim "preko žice" sexa, pokazuje svoje intimne delove tela i slično. Ne znam d ali je iko rekao, ne to je kul, nije nikakva prevara.
Ovde se radi o seksu, ako zena ima vremena i zivaca da se seksa preko telefona, zamisli sta bi bilo da joj je taj na dohvat ruke.
Ne treba biti previse pametan oko toga.
Ja govorim kako stoje stvari za zene.Možda iz nekog tvog iskustva. Ipak, upoznala sam ljude koji su mnogo otvoreniji online nego uživo. Zapravo bi se do mile volje mogli sexati online, ali imaju problem sa potenijom npr uživo.
pa ti si bas u problemu onda.Ja govorim kako stoje stvari za zene.
Podrazumeva se da obe osobe pristaju svesno na to, i da znaju sa kime to rade.
Samo posvecivanje vremena je donekle prevara.
Pa sta ti macko mislis da bi normalan muskarac tolerisao da se igras sa nekim drugim? I kao to je okej...pa ti si bas u problemu onda.
hahah ne nadaj se !@andjelijaa On u drugoj sobi neka igra igrice, dok ti ovamo pomeras unutrasnje organe na stimulans drugog muskarca
Evociras uspomenehahah ne nadaj se !
preboliEvociras uspomene
Ja nemam stapreboli
seks ti je ono kad ti je baš baš dosadno u životu, sve si odradio šta te zanima, nemaš više ideja šta da kupiš sa aliexpresa, bezbrižan potpuno, ne znaš više šta ćeš sa sobom i ostalo ti je još da svoj organ iz gaća ubaciš u organ osobe suprotnog pola i tu se glupiraš time nekih pola sata umesto da završiš i taj posao sam sebi mnogo bolje svojom rukom za manje od 2 minuta...Ne, stvarno?
to je ko-izdrk.vanje preko neta i nije seks u sustinskom znacenjuRecimo da li je "interakcija" ako jedna osoba prica telefonom a druga na drugom kraju zice stimulise svoj polni organ.
Lakše objasniti praktično. Kad mama i tata prave kolače, pa mama na kraju pojede šlag.Ne, stvarno?
na promociji i prezentaciji LGBT po svetu , nisu prisutni homosi vec hetero.................sa politickim ciljevima.Zasto tebi smeta Lgbt zajednica.
Курирска служба.Ne, stvarno?
Najljepša aktivnost na svijetu
Najbolji antidepresiv
Najintimniji čin