Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.192
sve vise nailazim na one koji se svim snagama bore protiv normalnog..i izmisljaju neki iluzioni zivot misleci da moze tako i da postoji..ne secam se da smo mi kao klinci bili bas toliko pogubljeni i nerealni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za drugi put nauk...Pravi se pomalo neiskusan i plašljiv ,a pusti da te ona šatro ulovi-nisi bio mesec dana ovde i već si sve zaboravio...eto gospojica kuca puche vec na prvoj tachci straha da se ne otruje kvarnim mesom![]()

) znače normalnost uZa drugi put nauk...Pravi se pomalo neiskusan i plašljiv ,a pusti da te ona šatro ulovi-nisi bio mesec dana ovde i već si sve zaboravio...
Pozdrav vrli druže..(.A i naleteo na Ninu...)
bwe nisi se ti ni rodio kad smo mi bancili po kafanama sve vise nailazim na one koji se svim snagama bore protiv normalnog..i izmisljaju neki iluzioni zivot misleci da moze tako i da postoji..ne secam se da smo mi kao klinci bili bas toliko pogubljeni i nerealni
Za drugi put nauk...Pravi se pomalo neiskusan i plašljiv ,a pusti da te ona šatro ulovi-nisi bio mesec dana ovde i već si sve zaboravio...
Pozdrav vrli druže..(.A i naleteo na Ninu...)
dakle stvarno šta je sa tom Ninom
ja sam dva puta imao romansu sa njom i oba puta me šutnula zbog mlađeg, pametnijeg i lepšeg..
ja bih rekao da je to, s obzirom na moj broj reputacija..definitivno - nenormalno ponašanje.

Mene to normalan covek uglavnom asocira na nekog dosadnog lika. Nekog ko sve u zivotu radi po sablonu. Eto tako.
@dzorzi: Kazu neki da je bolje živeti jedan dan kao lav nego hiljadu godina kao ovca. Ne znam, mozda nisu u pravu, ali mi se svidja kako zvuci![]()
svako društvo ima svoje "norme"
kako naše društvo "normira" čoveka?
jesu li čovek iz 1653-će i čovek iz 2012-te isti?
a meni se ne svidja sto to tvrdis i svidja ti se..a kladim se da spadas u normalne..kao i vecina koja ne voli iste i bezi od sebe
Da, u pravu si, na zalost. Ponekad iskocim iz ravne crte. Samo takve momente i pamtim.
svako društvo ima svoje "norme"
kako naše društvo "normira" čoveka?
jesu li čovek iz 1653-će i čovek iz 2012-te isti?
kako iskocis?drogiras se?opijas?bandzi dzamp?kresnes se za vece s nekim bez kondoma?mislim ne kapiram svako od nas prodje razna ludila a zna se ko predje granicu i postane nenormalan
kako iskocis?drogiras se?opijas?bandzi dzamp?kresnes se za vece s nekim bez kondoma?mislim ne kapiram svako od nas prodje razna ludila a zna se ko predje granicu i postane nenormalan
a zna se...
kako?
razumem, istina je da kad se neke granice pređu
gotovo je nepopravljiva šteta
ali kakve to veze ima s normalnošću?
recimo ako je neka osoba mentalno zdrava po nekim opštim kriterijumima, radna, poštena, ne čini zlo, bla bla
i pređe granicu, pogreši, usrlja u propast brzopletu
šta, jel ga to automatski svrstava u ludaru?
opet ako je neko osvedočeno poremeććena ličnost, jel on nenormalan u svojoj nesvesti o svojoj bolesti tj. stanju?
...
Je li normalan neko ko celo svoje bogatsvo ostavi svojim kucnim ljubimcima? Jeste, ali ovde ce ti bar 50% stanovnistva reci, budala, nije normalan, kreten itd. E pa, to su ti "normalni" po mom kriterijumu.