Sta je tabu za vas u seksu?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Jedna situacija sa jednom devojkom pre nekoliko decenija, i sada ona prica sta bi ona volela, i kao ''golden shower'', ja ono ''wtf''
Ja sam njoj onda rekao - Ja zahtevam od svakog ko je samnom cist marksisiticki ljubavni moral, koji je najjaci na svetu.
Tako da smo zavrsili jos pre nego sto smo poceli.
Da li za vas postoji tabu u seksu ?
:think:

Jedna situacija sa jednom devojkom pre nekoliko decenija, i sada ona prica sta bi ona volela, i kao ''golden shower'', ja ono ''wtf''
Ja sam njoj onda rekao - Ja zahtevam od svakog ko je samnom cist marksisiticki ljubavni moral, koji je najjaci na svetu.
Tako da smo zavrsili jos pre nego sto smo poceli.
Da li za vas postoji tabu u seksu ?
:think:
imam tabu
biti sa dve, a da jedna za drugu na znaju
to je za debile

ohh, mon amie
1200px-Marquis_de_sade.jpg

zar ti ne reče da si nevin
Ја јесам невин. Али пошто углавном немам табуе, него само ми се нешто свиђа, нешто свиђа, без моралних процењивања и осуђивања, мислим да много више заслужујем секс од већине незахвалника који га добијају а глуме нешто. Зар не би било у реду да ја имам више секса од тих лицемера?

Ја јесам невин. Али пошто углавном немам табуе, него само ми се нешто свиђа, нешто свиђа, без моралних процењивања и осуђивања, мислим да много више заслужујем секс од већине незахвалника који га добијају а глуме нешто. Зар не би било у реду да ја имам више секса од тих лицемера?
Zavisi kojom metodologijom su ga dobili, recimo ako su platili 50 milijarde u Amsterdamu ili 40 milijarde banana split, da li im treba zavideti

Oni su ruwaybidha (papani)

Back