Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.004
ti nisi produkt i nisi rob...to što su demoni dali nekom Muhamedu neku religiju da obuzda mase nema veze sa realnošću u kojoj živimo....vidi ti šta tebe uči tvoja religija...da postojiš samo da bi tvoj bog testirao tvoju apsolutnu poslušnost njemu i da te posle života nagradi ili kazni...to nije život...to je privatni zatvor.u kome te drži neki enttet egomanijak koji ti se predstavlja kao bog preko nekih drugih ljudi koji su kao bili u kontaktu sa njim..
ti nisi produkt i nisi rob
svi smo mi produkt Kreatora, tj Boga.
.to što su demoni dali nekom Muhamedu neku religiju da obuzda mase nema veze sa realnošću u kojoj živimo.
koji ti je dokaz za to da su demoni dali Muhammedu neku religiju i hajde mi reci zasto ovako izmisljas i pretpostavljas bez dokaza?
da postojiš samo da bi tvoj bog testirao tvoju apsolutnu poslušnost njemu i da te posle života nagradi ili kazni
poslusnost se ogleda da li ces raditi sve one stvari sto su korisne i dobre koje i Bog podstice....
poslusnost BOgu je cak i kada covjek zeni stavi zalogaj hrani u usta, poslusnost Bogu je imati sex sa svojim bracnim partnerom.....sve su to stvari koje spadaju u poslusnost Bogu, nije poslusnost bogu samo klanjanje njemu, kako to ti mozda mislis.
poslusnost Bogu je kad vidis smece na ulici, pa ga uzmes u bacis u kantu, i to je poslusnost Bogu. samo sto ti to ne znas, ne kontas ti na te stvari, niko ti to prije mene nije rekao.
i da te posle života nagradi ili kazni
sta je problem tu, da nagradi dobre a kazni zlikovce?
ili mozda mislis da je pravedno da dobar covjek i zlikovac isti kraj imaju.
..to je privatni zatvor.u kome te drži neki enttet egomanijak koji ti se predstavlja kao bog
ne znas sta pricas osim sto agresivno pretposavljas i umisljas...koje veze s vezom nema.